10 medalii obținute de sportivii botoșăneni la „Cupa Romaniei” la Taekwondo W.T.

10 medalii obținute de sportivii botoșăneni la „Cupa Romaniei” la Taekwondo W.T.

La sfârșitul săptămânii trecute, Federația Română de Taekwondo W.T., împreună cu Clubul Sportiv Răzeșii, au organizat în incintă  Sălii Polivalente din Municipiul Iași cea de a XX A ediție a „Cupei Romaniei” la Taekwondo W.T. 

La această  competiție au luat startul peste 500 de sportivi din România, Ucraina și Moldova.

Fiind o competiție foarte importantă luptă pentru o medalie a fost foarte aprigă, unde fiecare delegație a venit cu sportivi foarte bine pregătiți, lucru ce a dus competiția la un nivel foarte ridicat.

“Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a reușit să participe și în acest an la acest eveniment datorită proiectului de finanțare nerambursabila cu Primăria și Consiliul Local Botoșani. Sportivii legitimati la C.S.  Real Taekwondo Team au reușit să obțină 11 medalii, din care 2 medalii de aur, 3 medalii de argint și 6 medalii de bronz”, a anunțat președintele antrenor al clubului botoșănean, Pasniciuc Nicolae.

Medaliile de aur au fost obținute de sportivii PASNICIUC ANTONIA-ELENA și MARIN RĂZVAN.

Medaliații cu argint sunt BURLACU RAREȘ , NISTOROAIA ALEXANDRU și DĂNILA ARYAN, iar medaliile de au fost câștigate  de PASNICIUC FILIP-NICOLAE, BURLACU RAREȘ, GRADINARU ADINA, LESESCU PAULA(2 medalii) și ANDRIES TEODOR.   

“Felicit toți sportivii din cadrul clubului pentru rezultatele obținute dar și pe cei care nu au reușit să urce pe podium. Mulțumesc părinților  pentru implicare și susținere dar și  Primăriei și Consiliului Local Botoșani pentru susținere în cadrul  proiectului de finanțare nerambursabila “ TAEKWONDO WTF UN SPORT AL SĂNĂTĂTII ȘI AL EDUCAȚIEI “, a mai adăugat președintele Pasniciuc Nicolae.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Georgel Durnea, fostul patron al Gerom de la Zăicești, a încetat din viață în urma epidemiei de coronavirus

astăzi, 16:53
1802

La doar câteva zile după ce primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață după ce a fost depistat pozitiv la testul Covid-19, un alt lider politic din această co...

Atac sângeros la Botoșani: un bărbat și-a atacat vecinul cu o drujbă! A fost reținut urgent de polițiști

astăzi, 16:49
703

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din municipiul Botoșani.În urma probatoriului admi...

63,16% dintre botoșănenii care au dat Bac-ul în acest an, l-au și promovat

astăzi, 13:27
222

La nivelul județului Botoșani, rata de promovare înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, fără etapa specială, după soluționarea contestațiilor, ...