10 medalii obținute de sportivii botoșăneni la „Cupa Romaniei” la Taekwondo W.T.

10 medalii obținute de sportivii botoșăneni la „Cupa Romaniei” la Taekwondo W.T.

La sfârșitul săptămânii trecute, Federația Română de Taekwondo W.T., împreună cu Clubul Sportiv Răzeșii, au organizat în incintă  Sălii Polivalente din Municipiul Iași cea de a XX A ediție a „Cupei Romaniei” la Taekwondo W.T. 

La această  competiție au luat startul peste 500 de sportivi din România, Ucraina și Moldova.

Fiind o competiție foarte importantă luptă pentru o medalie a fost foarte aprigă, unde fiecare delegație a venit cu sportivi foarte bine pregătiți, lucru ce a dus competiția la un nivel foarte ridicat.

“Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a reușit să participe și în acest an la acest eveniment datorită proiectului de finanțare nerambursabila cu Primăria și Consiliul Local Botoșani. Sportivii legitimati la C.S.  Real Taekwondo Team au reușit să obțină 11 medalii, din care 2 medalii de aur, 3 medalii de argint și 6 medalii de bronz”, a anunțat președintele antrenor al clubului botoșănean, Pasniciuc Nicolae.

Medaliile de aur au fost obținute de sportivii PASNICIUC ANTONIA-ELENA și MARIN RĂZVAN.

Medaliații cu argint sunt BURLACU RAREȘ , NISTOROAIA ALEXANDRU și DĂNILA ARYAN, iar medaliile de au fost câștigate  de PASNICIUC FILIP-NICOLAE, BURLACU RAREȘ, GRADINARU ADINA, LESESCU PAULA(2 medalii) și ANDRIES TEODOR.   

“Felicit toți sportivii din cadrul clubului pentru rezultatele obținute dar și pe cei care nu au reușit să urce pe podium. Mulțumesc părinților  pentru implicare și susținere dar și  Primăriei și Consiliului Local Botoșani pentru susținere în cadrul  proiectului de finanțare nerambursabila “ TAEKWONDO WTF UN SPORT AL SĂNĂTĂTII ȘI AL EDUCAȚIEI “, a mai adăugat președintele Pasniciuc Nicolae.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
584

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
107

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...