Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Medicii susțin că acest caz fericit reprezintă o speranță pentru toți italienii în vârstă care sunt infectați cu COVID-19.

Italica Grondona, femeia vindecată ”ca prin minune” de coronavirus este numită acum ”nemuritoarea” de către medicii din spitalul unde a fost internată, iar acesta este doar un semnal că există șansa ca virusul ucigaș să fie înfrânt, indiferent de vîrsta pe care o are pacientul infectat.

”Am poreclit-o nemuritoarea”, a declarat medicul Vera Sicbaldi, care a tratat-o pe Italica Grondona în spitalul San Martino din Genova.

”Italica reprezintă o speranță pentru toți vârstnicii care se confruntă cu această pandemie”, a adăugat medicul respectiv.

”Iubește viața, dansul și muzica”.”Am făcut foarte puțin, și-a revenit singură”, a mai spus medicul Sicbaldi.

Italica Grondona a părăsit spitalul pe 26 martie, iar acum se află într-un centru de îngrijire. „Nu știu care este secretul ei, dar știu că este o femeie liberă și independentă”, a declarat nepotul femeii, Renato Villa Grondona, pentru CNN.

„Dar ea iubește viața, dansul și muzica, îi iubește Freddy Mercury și pe Valentino Rossi”, a mai spus Villa Grondona.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Splendoarea Naturii

Marţi, 2 Iunie 2020
224

La orele serii publicăm astăzi o nouă poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. SPLENDOAREA NATURIIde Bulgariu FănicăAcum, c&aci...

Acțiuni ale polițiștilor. Peste 150 de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore, zeci de sancțiuni aplicate

Marţi, 2 Iunie 2020
451

În ultimele 24 de ore, polițiștii au organizat trei acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării ...

Botoșăneni amendați și băgați în carantină

Marţi, 2 Iunie 2020
351

Două persoane din Botoșani au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din orașul Bucecea și unul de 20 de ani di...