Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Medicii susțin că acest caz fericit reprezintă o speranță pentru toți italienii în vârstă care sunt infectați cu COVID-19.

Italica Grondona, femeia vindecată ”ca prin minune” de coronavirus este numită acum ”nemuritoarea” de către medicii din spitalul unde a fost internată, iar acesta este doar un semnal că există șansa ca virusul ucigaș să fie înfrânt, indiferent de vîrsta pe care o are pacientul infectat.

”Am poreclit-o nemuritoarea”, a declarat medicul Vera Sicbaldi, care a tratat-o pe Italica Grondona în spitalul San Martino din Genova.

”Italica reprezintă o speranță pentru toți vârstnicii care se confruntă cu această pandemie”, a adăugat medicul respectiv.

”Iubește viața, dansul și muzica”.”Am făcut foarte puțin, și-a revenit singură”, a mai spus medicul Sicbaldi.

Italica Grondona a părăsit spitalul pe 26 martie, iar acum se află într-un centru de îngrijire. „Nu știu care este secretul ei, dar știu că este o femeie liberă și independentă”, a declarat nepotul femeii, Renato Villa Grondona, pentru CNN.

„Dar ea iubește viața, dansul și muzica, îi iubește Freddy Mercury și pe Valentino Rossi”, a mai spus Villa Grondona.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
11

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
151

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
63

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...