Participare numeroasă și donații generoase la ediția din acest an a Balului caritabil Rotary!

Participare numeroasă și donații generoase la ediția din acest an a Balului caritabil Rotary!

A treia ediție a Balului  Caritabil “Botoșaniul iubește Excelența!”, în cadrul proiectului “Ajută un copil să învețe!”, prin care s-au strâns fonduri pentru susținerea proiectul bursier "Ajută un copil să învețe!", a devenit un prilej pentru mulți dintre cei prezenți să-și dovedească generozitatea.

A fost vorba de susținerea elevilor excelenți, cu rezultate excepționale la olimpiadele și/sau la concursurile naționale și internaționale, dar cu o situație materială ce le-ar putea afecta, pe viitor, performanța școlară.

"Botoșaniul iubește excelența!", este, începând cu anul 2017, un eveniment care se desfășoară în perioada dintre Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, anul acesta avînd loc în ziua de vineri 21 februarie, la Sala Luceafărul a Popasului Cucorăni, în prezenta Guvernatorului Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, Marian Neagoe, care a surprins pozitiv audiența prin speech-ul său vertical și plin de pragmatism.

Printre participanții la balul caritabil, s-au numărat mulți medici, profesori, personalități ale comunității botoșănene, oameni de afaceri, profesioniști din administrația publică și liber profesioniști, întreprinzători, oameni de bine, iar cei ce nu au reușit să ajungă au contribuit cu sume la finanțarea fondului bursier. Tinerii de la Interact Club Botosani au fost și în acest an la înălțime, asigurând buna desfășurare a momentelor cheie ale serii, de la primirea invitaților la gestionarea tombolei, cu vivacitatea si optimismul specific generației, la reușita evenimentului concurând și îndrăgitul Bobi Dumitraș, Trupa Rekord (Suceava) dar și Cătălin Crețu – Jazz Live Show.

Astfel, generozitatea participanților și sponsorilor evenimentului a făcut ca din anul școlar viitor, programul bursier Rotary să poata susține un număr de 12 burse școlare, față de cele 7 acordate în anul curent. Vom da astfel speranțe și vom construi aripi tinerilor din liceele botoșănene, care acum se regăsesc déjà printre creatorii zilei de mâine: artiști, matematicieni, ingineri, IT-iști, lingviști sau juriști – ei vor fi cei care vor creiona viitorul, unul mai bun. Până acum, 22 de elevi au beneficiat de burse individuale a 6.000 lei, numărul dosarelor depuse pentru obținerea sprijinului financiar crescând de la an la an.

De asemenea, Rotarienii prezenți la eveniment au aniversat, în compania celorlalti participanți, Ziua Internațională Rotary - 23 februarie, care marchează împlinirea a 115 ani de la înființarea, la Chicago, a primului club Rotary din lume.

“Rotary Club Botoșani mulțumește partenerilor principali și sponsorilor acestei ediții și care au înțeles că prin responsabilitate socială și implicare comunitară pot sprijini viitorul tinerilor al căror obiectiv este excelența”, a explicat Daniel Bucatariu, președinte Rotary Club Botoșani.

Parteneri principali: Grupul de Firme FORMENS, LUCIFARM, Grupul  de distributie ETA, ArtechWine

Sponsori și parteneri: Asicons, Dioconstruct, BigConf, Afil – Audit Financiar, POEM, Fan Curier, Hidroplasto, Stas Mobila, Prodalcom, Ice Computers, Maxim Special Construct, Dovani, Meridian Instalatii, FIXESTIMA, Ovisim, Pirania, Elsaco, DOMA Botosani, DOMA Hibrid, Diasos Distribution, Totex, Velvet Queen Atelier, Madotex, FLORARIA Casa Izza, Mirel Manea Orchestra, Calin Brateanu si Trupa Rekord, Catalin Cretu Jazz, Party Show Entertainment, Electroconstructia ELCO, Tehnoconstruct, Salon Helen’s, Ramonique Beauty Academy, Fit&FUN Gym Botosani, CMI Manuela Borhan, Cătălin Onofrei – photographer, DIMI stationery&print, Popasul Cucorani, Agentia de Publicitate Boardmedia.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...