Special

(P) Scaune de bar pentru bucătării moderne: Combinarea stilului și funcționalității

Vineri, 1 Martie 2024 264

În bucătăriile moderne, unde designul întâlnește funcționalitatea, scaunele de bar reprezintă o piesă de mobilier care adaugă nu doar stil, ci și confort și versatilitate. A...

INTERVIU!Povestea botoșăneanului care de cinci ani se întoarce în penitenciarul în care și-a ispășit pedeapsa: ”Ca să nu uit niciodată...” / ”Pentru mine perioada de detenție a fost o binecuvântare”

Joi, 29 Februarie 2024 4163

Când era copil, visa să devină preot. Apoi și-a dorit să fie misionar creștin în depărtate ținuturi. La fiecare cotitură a vieții, a simțit că Dumnezeu e acolo. La început...

Deblocarea potențialului: strategii inovative de educație pentru adulți în afara sălii de clasă

Joi, 29 Februarie 2024 183

Educația adulților joacă un rol crucial în societatea contemporană, reprezentând o punte  vitală către dezvoltarea personală și profesională continuă. Într-o lume &ici...

Mărțișoarele cu poveste de pe Pietonalul din Botoșani. „Nu este un motiv să ne lăudăm...” (foto, video)

Joi, 29 Februarie 2024 798

Târgul Mărțișorului este deschis până pe 1 martie, inclusiv, însă dacă vremea va fi prielnică meșterii populari vor putea fi găsiți pe Pietonal și în weekend.

Primăvară cu măicuțe în Raiul Voronei! ”Un loc de reîntâlnire cu noi înșine și cu spiritul creștin!” (Foto)

Luni, 26 Februarie 2024 1839

Din strană, în adâncul pădurii. Maicile împletesc aici liniștea rugăciunii cu frumusețea copleșitoare a naturii din preajma mănăstirii. Un loc al păcii și al regăsirii suf...

Imagini rare surprinse duminică în Botoșani! (Foto)

Luni, 26 Februarie 2024 1746

Un turist din București, îndrăgostit de fotografie, a surprins imagini feerice din ”Botoșaniul sălbatic”.

Reabilitată cu peste un milion de lei, bijuteria arhitectonică de pe Unirii are nevoie de alte ”reparații”! (Foto, Video)

Duminică, 25 Februarie 2024 2737

O casă boierească, demnă de un destin cultural care să îi sporească valoarea, se zbate de ani mulți într-o neputință greu de înțeles în mileniul trei.

Invitație la Botoșani: ”Opt destinații fascinante de vizitat” (Video)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024 2131

O publicație care promovează turismul, scriind despre România și oamenii ei, a realizat un material video prin care românii și străinii sunt invitați la Botoșani.

Botoșănenii sunt invitați să scrie cartea dedicată Alexandrei Ivanov!

Sâmbătă, 24 Februarie 2024 1072

Povești ale celor care au cunoscut-o pe Alexandra, mărturii ale celor care au iubit-o, dar și creații literare inspirate de dureroasa tragedie care a marcat destinul tinerei mame din Botoșani.

Botoșăneanul care a adus pe scena ”Românii au talent” un moment ”inedit și paradoxal, emoționant pe alocuri”! (Foto)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024 5461

A impresionat și contrariat în aceeași măsură. Publicul a fost emoționat, chiar dacă nu toți jurații i-au acordat credit pentru a câștiga competiția.

Un cunoscut profesor universitar, despre ”Focul Viu” de la Botoșani: ”O resursă importantă. Zace de foarte multă vreme și fără a fi exploatat!” (Video)

Joi, 22 Februarie 2024 1980

Fenomenul rar, înregistrat într-o comună din județul Botoșani, a fost explicat de către un profesor de Fizică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

(P) Descoperă Iașul cu noi: InterImobiliare te ghidează în găsirea locuinței visurilor tale!

Joi, 22 Februarie 2024 293

Bun venit în inima Moldovei, în orașul Iași, unde poveștile istorice se împletesc armonios cu inovația și modernitatea!Agenția Inter Imobiliare din Iași te invită să desco...