Inedit: Teatrul „Vasilache” dedică întregul program al lunii martie aniversării lui Ion Creangă. Ce surprize sunt pregătite în „Luna povestirilor din copilărie”

Inedit: Teatrul „Vasilache” dedică întregul program al lunii martie aniversării lui Ion Creangă. Ce surprize sunt pregătite în „Luna povestirilor din copilărie”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani va avea un program de spectacole special în martie, prilejuit de aniversarea zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă, născut în prima zi a acestei luni.

„Opera lui Creangă este unică în felul ei, iubită atât de copii cât şi de adulţi, iar Luna povestirilor din copilărie vă este dedicată. Pe lângă clasicele poveşti de care vă bucuraţi în fiecare duminică vă oferim şi bucuria de a fi recompensaţi pentru participarea dumneavoastră la toate spectacolele lunii martie”, spun reprezentanții Teatrului „Vasilache”.

Botoșănenii, mici sau mari, care cumulează cinci bilete de teatru și asistă la toate spectacolele duminicale ale lunii martie, sunt răsplătiți. După ultimul spectacol din luna martie, respectiv în data de 29 martie doritorii trebuie să depună cele cinci bilete, în ordine cronologică a datelor participării la spectacole şi să le lase la agenţia teatrală, împreună cu datele de contact: nume, prenume, număr de telefon.

În data de 5 aprilie 2020, înainte de spectacol, câştigătorii vor primi o carte de poveşti scrisă de către Ion Creangă, precum şi o invitaţie gratuită la două spectacole (două locuri/invitaţie) până la sfârşitul stagiunii 2019 – 2020.

Programul de spectacole al lunii martie este următorul:

  • 1 martie   –   Punguţa cu doi bani
  • 8 martie   –   Soacra cu trei nurori
  • 15 martie   –   Dănilă Prepeleac
  • 22 martie   –   Pupăza din tei
  • 29 martie   –   Ursul păcălit de vulpe

Cu această ocazie vă invităm să vă cumpăraţi bilete pentru spectacolele lunii martie. Totodată vă aducem la cunoştinţă că sunt puse în vânzare şi bilete online pentru spectacolele duminicale prezentate de Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache”. Pentru confortul dumneavoastră puteţi achiziţiona bilete online de acasă, de la Carrefour - infopoint, cât şi din librăriile Cărtureşti. Vă dorim o „Lună a povestirilor din copilărie” plină de frumos, iar pentru că este luna martie vă invităm să oferiţi, celor dragi, ca mărţişor unul din spectacolele noastre!”, mai spun reprezentanții instituției.

Pentru achiziţionarea biletelor online, se accesează link-ul: https://www.myticket.ro/evenimente?s=vasilache. De asemenea puteţi accesa şi site-ul Teatrului Vasilache şi să accesaţi secţiunea Cumpără bilet http://www.teatrulvasilache.ro.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prima vindecare în rândul botoșănenilor infectați cu coronavirus

Luni, 6 Aprilie 2020
1692

Medicul Valentina Morcov, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Botoșani, a anunțat, luni, prima vindecare în rândul pacienților din județ infectați cu n...

Peste 130 de botoșăneni amendați pentru deplasări nemotivate, în ultimele 24 de ore

Luni, 6 Aprilie 2020
724

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, în ultimele 24 de ore, au fost escortate la centrele de carantină 40 de persoane. Totodată, dintre cei 88 de jandarmi care au execut...

Explozie a numărului de botoșăneni aflați în carantină

Luni, 6 Aprilie 2020
491

Până astăzi, 6 aprilie, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Botoșani:- în carantină instituționalizată sunt 455 de ...