VIDEO: Cadre medicale și pacienți au cântat „Imnul COVID” la Infecțioase. Poliția a demarat o anchetă

VIDEO: Cadre medicale și pacienți au cântat „Imnul COVID” la Infecțioase. Poliția a demarat o anchetă

„Hai, hai, hai la Botoșani, hai, hai, cu salvarea hai”, este refrenul unei parodii care a controversat social media și a determinat polițiștii să cerceteze situația. Mai multe cadre medicale și pacienți de pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean au cântat la unison „imnul COVID”, încercând astfel să facă haz de necaz, un filmuleț cu întreaga scenă devenind viral pe Facebook.

„Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă", cântă amuzați cei zece oameni prezenți în salon.

Imaginile au provocat atât amuzament, cât și indignare în rândul spectatorilor, iar Poliția a demarat cercetări în acest caz.

„Conducerea Inspectoratului s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în spațiul public, au fost dispuse verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora, să fie luate măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.