Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce a căzut cu tot cu scuter!

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce a căzut cu tot cu scuter!

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce a căzut cu tot cu scuter. Accidentul a avut loc miercuri  după-amiază, în localitatea Baltă Arsă, unde tânărul se plimba pe un drum secundar.

Din cauza lipsei de experiență, dar și a stării de ebrietate în care se afla, acesta s-a dezechilibrat și a căzut cu tot cu scuter.

Un șofer care trecea prin zonă l-a ajutat, după care a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru cel rănit.

O ambulanță l-a preluat pe acesta și l-a transportat la Urgențe. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă, stabilindu-se că tânărul nu avea nici permis și era și băut, având o valoare de 0,83 miligrame alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, cu ocazia verificărilor a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
405

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...

Suntem în UE numai cu numele! Încă un studiu, aceeași realitate: România departe de toate statele europene în privinţa calităţii vieţii!

astăzi, 15:47
88

România ocupă locul 45 în studiul Indicele de Progres Social 2019, privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială, fiind depăşită cu mult de toate celelalte 28 state membre ale Uni...

Botoșănenii datorează aproape 3 milioane de euro societății Nova Apaserv

astăzi, 14:27
150

Societatea Nova Apaserv gestionează sute de dosare cu datorii ale botoșănenilor către aceasta. Nu mai puțin de 13.028.674 de lei este suma pe care 454 de clienți din județ trebuie să o achite ...