Un tânăr a rănit cu motociclul doi copii, apoi a părăsit locul faptei

Un tânăr a rănit cu motociclul doi copii, apoi a părăsit locul faptei

Un tânăr de 19 ani din județ a rănit doi copii, apoi a părăsit locul faptei, știind că se afla sub influența alcoolului.

Acesta conducea un motociclu pe drumul judeţean DJ 298 pe raza localităţii Cordăreni, având ca pasageri o fată de 15 ani şi un băiat de 13 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu un cap de pod, apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea celor trei persoane, însă conducătorul motociclului a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti în curtea unui bar.

Cu ocazia verificărilor, a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat

Totodată, a rezultat că motociclul respectiv are inspecţia tehnică periodică expirată din anul 2016, fără a fi radiat din circulaţie şi nu este asigurat pentru prejudicii produse terţilor prin accidente rutiere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
11

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
48

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
179

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...