Un căruțaș a fost încătuşat şi internat la Psihiatrie după ce a făcut scandal şi s-a luat la ceartă cu poliţiştii

Un căruțaș a fost încătuşat şi internat la Psihiatrie după ce a făcut scandal şi s-a luat la ceartă cu poliţiştii

Un bărbat de 70 de ani a fost amendat cu peste 2000 de lei, încătuşat şi internat la Psihiatrie după ce a făcut scandal şi s-a luat la ceartă cu poliţiştii, în momentul în care calul şi căruța sa au fost descoperite pe Calea Naţională.

Căruţa care se deplasa nesupravegheaă a fost obsrvată de un echipaj de poliţie aflat în trafic, iar oamenii legii au reuşt să oprească atelajul care se deplasa neregulat pe Calea Naţională, după care au pornit în căutarea proprietarului căruţei.

După câteva zeci de minute, poliţiştii au găsit şi proprietarul, în vârstă de 70 de ani, care consuma băuturi alcoolice într-un bar de la intersecţia cu strada Manoleşti, dar la văzul oamenilor legii acesta a început să ţipe, să ameninţe, să înjure poliţiştii veniţi să îl amendeze, astfel că aceştia au cerut ajutor de la alţi colegi.

Într-un final, poliţiştii l-au încătuşat şi dus la Poliţie, unde s-a ales cu două amenzi, una de 1000 de lei, pentru scandalul creat, dar şi o alta de 1160 de lei, pentru căruţa aflată pe drumul naţional.

La Poliţie, însî, starea lui de agitaţie s-a agravat, oamenii legii chemând o ambulanţă SMURD, care l-a transportat mai întâi la Urgenţe, unde ţipa şi înjura în continuu, după care la Secţia de Psihiatrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Deputatul Mihaela Huncă: „La mulţi ani, Pro România Botoşani! Organizaţia judeţeană împlinește doi ani de la înfiinţare!”

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
103

Comunicat de presă:Zi specială  pentru membrii şi simpatizanţii PRO România Botoşani! Împlinim doi ani de când suntem în slujba botoşănenilor, doi ani de c...

Botoșăneni răniți într-un accident rutier petrecut în Suceava

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
681

Doi botoșăneni au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui accident rutier petrecut vineri, în localitatea Ilișești din județul Suceava.Ancheatatorii au stabilit că un bărbat ...

Dorohoian băgat în spital de propriul cal

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
201

Un bărbat de 80 de ani din Dorohoi, care a ajuns la Urgenţe în stare gravă. Acesta se pregătea să bage calul în grajdul casei, însă, animalul s-a speriat de un câine şi ...