Un bărbat s-a pus pe țipat în fața unui bar din Botoșani, polițiștii locali l-au „salutat” cu o amendă

Un bărbat s-a pus pe țipat în fața unui bar din Botoșani, polițiștii locali l-au „salutat” cu o amendă

Un bărbat de 38 de ani a fost amendat de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce s-a pus pe făcut scandal în fața unui bar din municipiul Botoșani.

S-a întâmplat duminică, în jurul orelor 2:40, când polițiștii locali, aflați în misiune de patrulare, au auzit mai multe strigăte din direcția unui bar din Botoșani.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică, au identificat în fața unui bar, pe numitul T.D. de 38 ani din Botoșani aflat în stare de ebrietate, care tulbura ordinea și liniștea publică prin strigăte și țipete repetate.

La întrebarea polițiștilor locali care este motivul pentru care tulbură liniștea publică, la o oră nepotrivită, când majoritatea cetățenilor se odihnesc, T.D. a devenit violent și a afirmat că „așa se distrează el” .

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenda pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și îndepărtat din zonă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat: „Este posibil ca săptămâna viitoare să fie decisă prelungirea cu încă o lună a stării de urgenţă”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
1805

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că este foarte posibil ca starea de urgenţă decretată în contextul pandemiei de COVID-19 ...

Coronavirus: Bilanțul deceselor în România a ajuns la 146

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
644

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat șase noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre trei persoane din Hunedoara, două din Suceava și unul din București, chia...

Al doilea oraș din țară care intră în carantină totală. „Vom permite doar transportul de marfă și aprovizionarea populației”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
630

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anunţat că oraşul Ţăndărei intră în carantină totală, conform Ordonanţei Militare numărul 7. Decizia a fost luată în urma număr...