Un bărbat s-a îmbătat și a anunțat la 112 că a fost răpit și sechestrat!

Un bărbat s-a îmbătat și a anunțat la 112 că a fost răpit și sechestrat!

Un bărbat a fost sancţionat pentru apelare nejustificată a numărului unic 112 după ce s-a îmbătat și a sunat la poliție anunțând că a fost răpit și sechestrat!

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani, au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un bărbat de 59 de ani din comuna Hudeşti, cu privire la faptul că ar fi fost lipsit de libertate în mod ilegal, fără a oferi alte însă și alte informaţii.

Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilt faptul că aspectele sesizate nu se confirmă, bărbatul fiind identificat la domiciliu, dar într-o stare avansată de ebrietate.

“Acesta a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei”, au explicat polițiștii de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
315

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
163

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...