Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Un bârbat în vârstă de 41 de ani a ajuns, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe, din cauza unei fracturi și a unei infecții care îi afecta întregul organism. Ceea ce e mai puțin obișnuit, este că infecția cu care bărbatul s-a prezentat în cadrul investigațiilor medicale, a fost provocată chiar de către acesta, în timp ce încerca să trateze singur trauma, prin leacuri băbești.

În urmă cu câteva zile, botoșăneanul a fost călcat pe mână de vaca pe care o deține. În urma incidentului, mâna acestuia s-a umflat, iar bărbatul resimțea dureri cumplite. Însă nu a mers la un medic, așa cum se procedează în mod corect, ci a urmat sfaturile celor convinși că mierea vindecă inclusiv traumele de acest tip.

Vreme de două zile, bărbatul a aplicat miere pe mâna afectată, până când o albină l-a înțepat. Din acel moment, săteanul a ținut-o, timp de câteva ore pe zi, într-o oală cu lapte prins, crezând că astfel va scăpa de noile dureri.

După trei zile, soția acestuia s-a întors din Italia și l-a găsit pe bărbat în stare gravă, membrul fiind tumefiat. A sunat la 112, iar un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță l-a preluat pe suferind.

La scurt timp de la analiza generală efectuată de către medici, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură la nivelul mâinii, dar și cu infecție extinsă, care slăbea întregul organism. Pacientul a fost internat și operat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un pas: Autobuzele noi aduse la Botoșani, omologate de Autoritatea Rutieră

astăzi, 15:32
81

Liderii municipalității de la Botoșani au anunțat că astăzi, vinri, 3 iulie, s-a mai parcurs o etapă legală obligatorie din procesul de punere în circulație a autobuzelor ISUZU, care vo...

De ce NU este România o societate a cunoașterii

astăzi, 15:03
43

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Domnul Hari Bucur-Marcu face o serie de observații foarte pertinente despre irelevanța cunoașterii (cu deosebire a cunoașterii științifice) &...

Fostul șef al jandarmilor de la Botoșani, colonelul Costică Chițac, a încetat din viață

astăzi, 14:53
571

Colonelul Costică Chițac, fostul comandant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a încetat din viață astăzi, după o grea suferință.Fostul comandat al jandarmilor de la ...