Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Un bârbat în vârstă de 41 de ani a ajuns, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe, din cauza unei fracturi și a unei infecții care îi afecta întregul organism. Ceea ce e mai puțin obișnuit, este că infecția cu care bărbatul s-a prezentat în cadrul investigațiilor medicale, a fost provocată chiar de către acesta, în timp ce încerca să trateze singur trauma, prin leacuri băbești.

În urmă cu câteva zile, botoșăneanul a fost călcat pe mână de vaca pe care o deține. În urma incidentului, mâna acestuia s-a umflat, iar bărbatul resimțea dureri cumplite. Însă nu a mers la un medic, așa cum se procedează în mod corect, ci a urmat sfaturile celor convinși că mierea vindecă inclusiv traumele de acest tip.

Vreme de două zile, bărbatul a aplicat miere pe mâna afectată, până când o albină l-a înțepat. Din acel moment, săteanul a ținut-o, timp de câteva ore pe zi, într-o oală cu lapte prins, crezând că astfel va scăpa de noile dureri.

După trei zile, soția acestuia s-a întors din Italia și l-a găsit pe bărbat în stare gravă, membrul fiind tumefiat. A sunat la 112, iar un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță l-a preluat pe suferind.

La scurt timp de la analiza generală efectuată de către medici, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură la nivelul mâinii, dar și cu infecție extinsă, care slăbea întregul organism. Pacientul a fost internat și operat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
728

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
95

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...