Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Un bărbat a fost călcat de vacă și a încercat să se trateze cu lapte și miere

Un bârbat în vârstă de 41 de ani a ajuns, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe, din cauza unei fracturi și a unei infecții care îi afecta întregul organism. Ceea ce e mai puțin obișnuit, este că infecția cu care bărbatul s-a prezentat în cadrul investigațiilor medicale, a fost provocată chiar de către acesta, în timp ce încerca să trateze singur trauma, prin leacuri băbești.

În urmă cu câteva zile, botoșăneanul a fost călcat pe mână de vaca pe care o deține. În urma incidentului, mâna acestuia s-a umflat, iar bărbatul resimțea dureri cumplite. Însă nu a mers la un medic, așa cum se procedează în mod corect, ci a urmat sfaturile celor convinși că mierea vindecă inclusiv traumele de acest tip.

Vreme de două zile, bărbatul a aplicat miere pe mâna afectată, până când o albină l-a înțepat. Din acel moment, săteanul a ținut-o, timp de câteva ore pe zi, într-o oală cu lapte prins, crezând că astfel va scăpa de noile dureri.

După trei zile, soția acestuia s-a întors din Italia și l-a găsit pe bărbat în stare gravă, membrul fiind tumefiat. A sunat la 112, iar un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță l-a preluat pe suferind.

La scurt timp de la analiza generală efectuată de către medici, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură la nivelul mâinii, dar și cu infecție extinsă, care slăbea întregul organism. Pacientul a fost internat și operat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
23

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
149

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...

Femeie de 62 de ani din Botoșani, găsită fără suflare într-un șanț

astăzi, 13:53
321

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Pădureni, județul Botoșani, a fost găsită fără suflare, într-un șanț din sat, luni dimineață. Moartea a survenit pe fondul...