Trei mașini avariate, după un accident produs aseară pe Calea Națională

Trei mașini avariate, după un accident produs aseară pe Calea Națională

Un accident cu trei mașini implicate a avut loc ieri seară, marți, în municipiul Botoșani, într-o zonă care pare predestinată accidentelor auto.

Nu mai puțin de trei mașini au fost practic distruse în jurul orei 22.00, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în apropiere de Direcția Muncii.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Botoșani a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit în alte două mașini care erau parcate, totodată, avariind și un scuter din acel perimetru.

La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, cercetările urmând să stabilească în ce condiții s-a produs accidentul rutier și cine plătește pagubele produse. (Foto -  Radar Oficial Facebook Group)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Câșlariu, botoșăneanul care preia din atribuțiunile conducerii locale: „Le-aș propune primarilor sau viitorilor primar să iasă public și să anunțe că în comunitățile lor nu mai au niciun om care să rabde de foame”

astăzi, 10:49
15

Condițiile de trai precare în care sunt nevoiți să trăiască o parte dintre botoșăneni l-au determinat pe Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației Grup Civic Botoșani, să le &ic...

Bani de la CNI pentru Stadion, Sala Polivalentă și Spitalul de Boli Cronice

astăzi, 09:06
181

Compania Națională de Investiții (CNI) a răspuns solicitărilor venite din partea primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și s-a angajat să reabiliteze  Stadionul Municipal, Sa...

Botoșănenii care au solicitat o locuință socială mai au de așteptat până la toamnă

astăzi, 08:55
119

Veste bună pentru beneficiarii locuințelor de la ANL Cișmea. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că din toamnă locuințele din cartierul ANL Cișmea vor fi date în...