Tânărul care ar fi agresat sexual o femeie în lift, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Tânărul care ar fi agresat sexual o femeie în lift, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Instanța de judecată a dispus, duminică, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, față de tânărul cercetat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, după ce a hărțuit o femeie de 38 de ani în lift, sâmbătă.

„În această perioadă, tânărul de 29 de ani trebuie să respecte obligațiile impuse de măsura controlului judiciar, în caz contrar aceasta se poate inlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Polițiștii îi vor monitoriza activitatea și vor verifica periodic respectarea obligațiilor legale de către acesta”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să se propună o soluție procedurală.

Amintim că bărbatul ar fi urmărit o femeie de 38 de ani din municipiul Botoșani,  până în liftul din scara blocului, unde aceasta locuia, și ar fi efectuat acte de natura sexuală în fața femeii.

După comiterea faptei, tânărul a părăsit imobilul respectiv, plecând in loc necunsocut.

Au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren, iar la nivelul Poliției Municipiului Botoșani s-a constituit echipă operativă, care in urma cercetarilor și investigațiilor efctuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 24 de ore în cursul zilei de duminică.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1808

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
380

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4930

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...