Tânăr din județ arestat, după ce a furat de la firma la care a fost angajat

Tânăr din județ arestat, după ce a furat de la firma la care a fost angajat

Sâmbătă, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sprijiniți de polițiștii din Brașov, l-au depistat și reținut pe un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de 21 februarie, tânărul, care era angajat la o societate comercială din Sebeș, pe fondul unor neînțelegeri avute cu reprezentanții societății, ar fi profitat de faptul că ușa unui birou a fost lăsată neasigurată și ar fi sustras suma de 1.000 de euro și 4.500 de lei. Ulterior, ar fi luat un taxi, pentru a se deplasa acasă, în județul Botoșani.

Cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Brașov, autoturismul cu care se deplasa tânărul a fost oprit, pe raza municipiului Brașov.

Ulterior tânărul a fost condus la Poliția Municipiului Sebeș, unde a fost audiat. Asupra lui a fost găsita suma de 1.000 de euro și 3.500 de lei, care a fost indisponibilizată, în vederea restituirii către reprezentanții societatea păgubite.

Tânărul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt, iar în cursul zilei de duminică, 23 februarie, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
85

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
132

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...