Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. Acesta trage un semnal de alarmă asupra faptului că pandemia de coronavirus nu s-a sfârșit iar situația este mai gravă decât în urmă cu trei luni.

Edilul sfătuiește populația să-și ia toate măsurile de precauție și asigură cetățenii că Primăria municipiului Botoșani va face tot ceea ce este  necesar pentru a diminua consecințele acesteia.

„Este o perioadă critică și, cu siguranță din ce văd și din ce știu și eu și din ce vedeți și știți și dumneavoastră , pandemia nu se oprește. Este mai grav ca acum trei luni. Este o problemă deosebită și îmi permit să fac apel la toți botoșănenii să-și ia absolut toate măsurile, și cele indicate de lege dar și cele care se vehiculează în tot ce înseamnă mass-media din România, pentru că nu este o păcăleală. Trecem printr-o perioadă foarte grea, mai grea decât acum trei luni, și cred că este de datoria mea  să atrag atenția la acest lucru și să vă confirm că, în ceea ce privește Primăria municipiului Botoșani, va face absolut tot ceea ce este necesar să diminuăm din consecințele acestei pandemii”, a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
81

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
424

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
437

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...