Poliţia oraşului Ştefăneşti a dat 4.000 de lei amenzi în acțiuni care au avut loc chiar și în Ziua Națională a României

Poliţia oraşului Ştefăneşti a dat 4.000 de lei amenzi în acțiuni care au avut loc chiar și în Ziua Națională a României

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti şi Secţiei Rurale nr. 10 Ştefăneşti au organizat ieri o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat 51 de persoane şi au verificat 2 unităţi economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei.

Astfel, a fost oprit pentru control pe raza localităţii Ştefăneşti un vehicul condus de un bărbat de 36 de ani, care transporta material lemnos.

În urma controlului documentelor, s-a constatat faptul că avizul de însoţire a mărfii este expirat din data de 29.11.2019.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională, conform prevederilor Legii 171/2010, în cuantum de 3.000 de lei, materialul lemnos fiind confiscat de poliţişti şi predat în custodie unui reprezentant al ocolului silvic Truşeşti.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct din mașină, polițiștii locali din Botoșani au intensificat controalele înaintea Paștelui!

astăzi, 15:22
18

Polițiștii locali din Botoșani au identificat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două persoane în parcarea supraterană de la Piața Centrală care ofereau spre v&aci...

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
61

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
144

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...