Mărturia unei tinere din Botoșani, care a reclamat o hărțuire la locul de muncă: "S-a făcut mișto de mine. Mai aveau puțin și-mi spuneau că oi fi făcut eu ceva"

Mărturia unei tinere din Botoșani, care a reclamat o hărțuire la locul de muncă: "S-a făcut mișto de mine. Mai aveau puțin și-mi spuneau că oi fi făcut eu ceva"

O tânără din Botoșani a apelat la ajutorul Poliției, aceasta reclamând că este hărțuită la locul de muncă. A depus plângerea și a plecat acasă încrezătoare că astfel coșmarul prin care trece va lua sfârșit. După numai o zi, tânăra avea să treacă printr-o cu totul altă experiență, pe care de altfel a și descris-o pe pagina personală de Facebook: 

"Poliția Română care te ajută, dar de fapt nu te ajută cu nimic. Ieri seară am fost și am depus o plângere împotriva unui individ care mă hărțuiște la muncă, mă amenință și este agresiv verbal, cu mine personal. Cei de acolo m-au luat în serios, mi-au înregistrat plângerea, toate bune. În seara asta mai trec o dată să întreb dacă pot face mai mult de atât, pentru că individul s-a prezentat și astăzi la postul meu de muncă aducându-mi injurii pe care nu le pot reproduce și amenințând în continuare. La Poliție, în seara asta, altă poveste. Absolut toți de acolo mă luau la mișto. Concluzia cu care am rămas e că respectivul trebuie să treacă la fapte ca să poată fi luate niște măsuri concrete. Adică trebuie să am "docomente", că așa pe vorbe nu merge. Unii nici nu cunosc legea. Îmi spuneau că ordinul de restricție se aplică doar în cazul familiei", a scris Lorena B.

Temerile tinerei nu sunt nejustificate, mai ales că - spune Lorena B., o colegă de serviciu a trecut printr-o situație asemănătoare, fiind bătută de un client la locul de muncă. "Ei, una peste alta, eu trebuie să îmi desfășor în continuare activitatea în frică, poate într-o zi individul e calm ori în altă chiar o ia razna și "mă taie și mă bagă în saci". Scriu asta în lumina unui caz recent în care o colegă de serviciu a fost bătută de un client. Cazul a ajuns și în presă. El în libertate, ea lucrând în continuare cu frică. Mulțumesc Poliția Botoșani! Tot să am de-a face cu voi. Pe cât de încrezătoare am plecat aseară, pe atât de demoralizată și dezamăgită sunt astăzi. Nu îi bag pe toți în aceeași oală, am întâlnit polițiști care își fac meseria așa cum trebuie. Vorbesc strict de seara asta în care s-a făcut mișto de mine. Mai aveau puțin și-mi spuneau că oi fi făcut eu ceva, doar nu se leagă el degeaba de mine", a scris Lorena B., în speranța că situația nu va rămâne la nivelul unei simple plângeri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
69

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
67

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...