Locala a luat la ochi mașinile parcate necorespunzător. Pe ce străzi s-a intervenit și ce urmează

Locala a luat la ochi mașinile parcate necorespunzător. Pe ce străzi s-a intervenit și ce urmează

Polițiștii locali au acționat, joi, pentru identificarea conducătorilor auto care parchează pe timpul nopții, mijloacele de transport persoane și bunuri, dar și cele în alte locuri, decât cele special amenajate de către deținători. Acțiunea, transmite instituția, vine în consecința numeroaselor reclamații făcute de către cetățeni cu privire la acest aspect.

Astfel, s-a intervenit în parcările publice adiacente străzilor: Armeană, Calea Națională, Victoriei, Mihail Kogălniceanu, O. Onicescu, Primăverii, Pacea și Aleea Gen. Ghe. Avramescu.

Pe durata acțiunii a fost dispusă blocarea unui număr de 18 autovehicule din categoria celor mai sus menționate și sancționarea persoanelor vinovate, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. d din H.C.L. nr. 292/2017, cuantumul amenzilor fiind de 4.220 lei.

De asemenea, pentru un număr de cinci autovehiculele parcate neregulamentar în zona ACR a fost dispusă măsura administrativă a ridicării și sancționarea deținătorilor.

Poliţia Locală a Municipiului Botoșani va organiza în perioada următoare, misiuni de identificare şi sancţionare a conducătorilor auto care nu respectă prevederile H.C.L 292/2017 cu privire la încălcarea normelor legale de oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

astăzi, 17:06
834

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...

24 de ore de Cod galben de vijelii pentru județul Botoșani

astăzi, 15:33
1208

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting de Cod galben pentru județul Botoșani, valabilă 24 de ore.Mai exact, de duminică, de la ora 18...

Încă o deraiere de tramvai în municipiul Botoșani

astăzi, 15:24
296

Un tramvai a deraiat, sâmbătă, în jurul amiazii, în zona Luceafărul din municipiul Botoșani.Nicio persoană nu a fost rănită, însă s-a creat disconfort temporar &ici...