Locala a luat la ochi mașinile parcate necorespunzător. Pe ce străzi s-a intervenit și ce urmează

Locala a luat la ochi mașinile parcate necorespunzător. Pe ce străzi s-a intervenit și ce urmează

Polițiștii locali au acționat, joi, pentru identificarea conducătorilor auto care parchează pe timpul nopții, mijloacele de transport persoane și bunuri, dar și cele în alte locuri, decât cele special amenajate de către deținători. Acțiunea, transmite instituția, vine în consecința numeroaselor reclamații făcute de către cetățeni cu privire la acest aspect.

Astfel, s-a intervenit în parcările publice adiacente străzilor: Armeană, Calea Națională, Victoriei, Mihail Kogălniceanu, O. Onicescu, Primăverii, Pacea și Aleea Gen. Ghe. Avramescu.

Pe durata acțiunii a fost dispusă blocarea unui număr de 18 autovehicule din categoria celor mai sus menționate și sancționarea persoanelor vinovate, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. d din H.C.L. nr. 292/2017, cuantumul amenzilor fiind de 4.220 lei.

De asemenea, pentru un număr de cinci autovehiculele parcate neregulamentar în zona ACR a fost dispusă măsura administrativă a ridicării și sancționarea deținătorilor.

Poliţia Locală a Municipiului Botoșani va organiza în perioada următoare, misiuni de identificare şi sancţionare a conducătorilor auto care nu respectă prevederile H.C.L 292/2017 cu privire la încălcarea normelor legale de oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poza zilei: Dincolo e mai ieftin?

astăzi, 11:36
56

Poza zilei ar putea fi chiar poza lunii septembrie.(fotografie realizată de către un cetățean)

Tânăr prins aproape în comă alcoolică la volan și fără permis

astăzi, 10:58
203

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic, pe strada Cimitirului Vechi din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani...

Tânără din Botoșani condamnată și închisă pentru violență

astăzi, 10:34
194

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, au reușit identificarea unei tinere de 30 de ani, din comuna Călărași, pe numele căreia era emis...