Locala a luat la ochi mașinile parcate necorespunzător. Pe ce străzi s-a intervenit și ce urmează

Locala a luat la ochi mașinile parcate necorespunzător. Pe ce străzi s-a intervenit și ce urmează

Polițiștii locali au acționat, joi, pentru identificarea conducătorilor auto care parchează pe timpul nopții, mijloacele de transport persoane și bunuri, dar și cele în alte locuri, decât cele special amenajate de către deținători. Acțiunea, transmite instituția, vine în consecința numeroaselor reclamații făcute de către cetățeni cu privire la acest aspect.

Astfel, s-a intervenit în parcările publice adiacente străzilor: Armeană, Calea Națională, Victoriei, Mihail Kogălniceanu, O. Onicescu, Primăverii, Pacea și Aleea Gen. Ghe. Avramescu.

Pe durata acțiunii a fost dispusă blocarea unui număr de 18 autovehicule din categoria celor mai sus menționate și sancționarea persoanelor vinovate, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. d din H.C.L. nr. 292/2017, cuantumul amenzilor fiind de 4.220 lei.

De asemenea, pentru un număr de cinci autovehiculele parcate neregulamentar în zona ACR a fost dispusă măsura administrativă a ridicării și sancționarea deținătorilor.

Poliţia Locală a Municipiului Botoșani va organiza în perioada următoare, misiuni de identificare şi sancţionare a conducătorilor auto care nu respectă prevederile H.C.L 292/2017 cu privire la încălcarea normelor legale de oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
26

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...