Încă o dramă. Un botoșănean a murit în Italia!

Încă o dramă. Un botoșănean a murit în Italia!

Corpul fără viață al unui bărbat a fost descoperit miercuri, 18 septembrie, într-un canal de scurgere la Ronco All’Adige, în provincia Verona. Autoritățile italiene afirmă că ar putea fi un muncitor român dat dispărut la mijlocul lunii august, scrie revista românilor din Italia, Rotalianul.com.

Costinel Munteanu a dispărut luni, 12 august 2019, de la locul de muncă. Câteva elemente importante sugerează anchetatorilor că trupul descoperit în canal este al său.

Publicația românilor din Italia susține că este vorba de Costinel Munteanu, în vărstă 41 de ani și care este orginar din Botoșani. De altfel, fotografiile atașate informației sunt cele postate de botoșănean pe contul său de socializare.

Conaționalul nostru a sosit în Italia cu numai două zile înainte de dispariție, în data de 10 august, pentru a lucra la societatea agricolă Trestini.

Bărbatul locuia împreună cu nepotul său în via Gatelle din localitate și în cursul zilei de luni 12 august a dispărut din senin de la locul de muncă. Costinel se pare că a plecat de la lucru în jurul orei 13:00 și de atunci nu s-a mai știut nimic de el.

Cadavrul a fost găsit de un agricultor care tăia iarba, la câteva sute de metri de livezile în care Costinel Munteanu abia începuse să lucreze.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate identitatea corpului neînsuflețit și dacă acesta aparține cu adevărat lui Costinel Munteanu, mai scrie Rotalianul.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofițer al Penitenciarului din Botoșani, diagnosticat cu coronavirus

astăzi, 15:36
383

Un angajat al Penitenciarului Botoşani a fost confirmat cu noul coronavirus. Angajatul realizează activităţi educative şi a purtat în permanenţă echipament de protecţie, susțin reprezen...

Trei botoșăneni diagnosticați cu COVID în ultimele 24 de ore. Situația la nivel național

astăzi, 15:30
247

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, au fost diagnosticate cu noul coronavirus încă trei persoane, bilanțul botoșănenilor infectați de la debutul pandemiei ajung&ac...

Screening gratuit pentru botoșănencele din mediul rural

astăzi, 15:05
140

Directia de Sănătate Publică din Botoșani, prin Compartimentul de Asistenta Medicala Comunitara în parteneriat cu Intitutul Regional de Oncologie Iasi  deruleaza în cadrul Su...