Încă o dramă. Un botoșănean a murit în Italia!

Încă o dramă. Un botoșănean a murit în Italia!

Corpul fără viață al unui bărbat a fost descoperit miercuri, 18 septembrie, într-un canal de scurgere la Ronco All’Adige, în provincia Verona. Autoritățile italiene afirmă că ar putea fi un muncitor român dat dispărut la mijlocul lunii august, scrie revista românilor din Italia, Rotalianul.com.

Costinel Munteanu a dispărut luni, 12 august 2019, de la locul de muncă. Câteva elemente importante sugerează anchetatorilor că trupul descoperit în canal este al său.

Publicația românilor din Italia susține că este vorba de Costinel Munteanu, în vărstă 41 de ani și care este orginar din Botoșani. De altfel, fotografiile atașate informației sunt cele postate de botoșănean pe contul său de socializare.

Conaționalul nostru a sosit în Italia cu numai două zile înainte de dispariție, în data de 10 august, pentru a lucra la societatea agricolă Trestini.

Bărbatul locuia împreună cu nepotul său în via Gatelle din localitate și în cursul zilei de luni 12 august a dispărut din senin de la locul de muncă. Costinel se pare că a plecat de la lucru în jurul orei 13:00 și de atunci nu s-a mai știut nimic de el.

Cadavrul a fost găsit de un agricultor care tăia iarba, la câteva sute de metri de livezile în care Costinel Munteanu abia începuse să lucreze.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate identitatea corpului neînsuflețit și dacă acesta aparține cu adevărat lui Costinel Munteanu, mai scrie Rotalianul.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alt sondaj, aceeași realitate: românii sunt doctori din născare

Joi, 20 Februarie 2020
315

Dacă au anumite simptome medicale, 7 români din 10 (69%) caută pe internet informaţii despre ce boală ar putea indica acestea.În urma căutărilor, 48% au declarat că s-au dus la...

ANOFM se pregătește să înjumătățească documentele cerute patronilor pentru subvenții la angajare!

Joi, 20 Februarie 2020
353

Noul șef al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), a anunțat astăzi în cadrul unei conferinței organizate de wall-street.ro, că în cel mai scurt timp se va &i...

LOTO: numerele extrase joi, 20 februarie 2020

Joi, 20 Februarie 2020
392

Joi, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.Iată numerele extrase joi, 20 februarie 2020Loto 6/49: 28, 6, 12, 16, 34, 31Loto 5/40: 4, 31, ...