Încă o dramă. Un botoșănean a murit în Italia!

Încă o dramă. Un botoșănean a murit în Italia!

Corpul fără viață al unui bărbat a fost descoperit miercuri, 18 septembrie, într-un canal de scurgere la Ronco All’Adige, în provincia Verona. Autoritățile italiene afirmă că ar putea fi un muncitor român dat dispărut la mijlocul lunii august, scrie revista românilor din Italia, Rotalianul.com.

Costinel Munteanu a dispărut luni, 12 august 2019, de la locul de muncă. Câteva elemente importante sugerează anchetatorilor că trupul descoperit în canal este al său.

Publicația românilor din Italia susține că este vorba de Costinel Munteanu, în vărstă 41 de ani și care este orginar din Botoșani. De altfel, fotografiile atașate informației sunt cele postate de botoșănean pe contul său de socializare.

Conaționalul nostru a sosit în Italia cu numai două zile înainte de dispariție, în data de 10 august, pentru a lucra la societatea agricolă Trestini.

Bărbatul locuia împreună cu nepotul său în via Gatelle din localitate și în cursul zilei de luni 12 august a dispărut din senin de la locul de muncă. Costinel se pare că a plecat de la lucru în jurul orei 13:00 și de atunci nu s-a mai știut nimic de el.

Cadavrul a fost găsit de un agricultor care tăia iarba, la câteva sute de metri de livezile în care Costinel Munteanu abia începuse să lucreze.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate identitatea corpului neînsuflețit și dacă acesta aparține cu adevărat lui Costinel Munteanu, mai scrie Rotalianul.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1046

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
250

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
277

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...