Galerie foto: Raid al Rutierei în tot județul. Zeci de permise, certificate și plăcuțe de înmatriculare au zburat

Galerie foto: Raid al Rutierei în tot județul. Zeci de permise, certificate și plăcuțe de înmatriculare au zburat

Marți, polițiștii Serviciului Rutier Botoșani, împreună cu lucrătorii subunităților de profil au organizat pe rază întregului județ o acțiune cu efective mărite, având drept scop principal prevenirea accidentelor și ambuteiajelor rutiere, fluidizarea și controlul circulației.  
  
Printr-o prezența activă în trafic, polițiștii au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care circulă în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolice, indentificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, combaterea indisciplinei pietonale, precum și impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto și pasagerilor de vehicule în ceea ce privește purtarea centurii de siguranță. 
  
Polițiștii rutieri au controlat 332 de vehicule și au aplicat 198 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.000 de lei.  
  
Dintre sancțiuni, 92 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 54 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 6 pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului. De asemenea, au fost sancționați și 13 pietoni pentru nerespectarea legislației rutiere. 
  
Totodată, au fost reținute 8 permise, retrase 5 certificate de înmatriculare și ridicate 5 seturi de plăcute de înmatriculare.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Penitenciarul din Botoșani angajează din sursă externă șase bărbați. Care sunt criteriile

Joi, 24 Septembrie 2020
763

În vederea angajării, Penitenciarul din Botoșani scoate la concurs șase posturi de agent, care pot fi ocupate exclusiv de bărbați, în cadrul sectorului operativ.La concurs pot par...

Europarlamentarul Ramona Strugariu vine la Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
214

Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani vineri, 25 septembrie, pentru o serie de întâlniri cu cetățenii, reprezentanți ai mass-media și candid...

Invitatul de la Știri - Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
320

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, a acceptat invitația de a participa la un dialog în emisiunea &ld...