E clar: trebuie schimbată legea! Asasinul de la Pacea primește doar 9 ani de închisoare!

E clar: trebuie schimbată legea! Asasinul de la Pacea primește doar 9 ani de închisoare!

Fotograful asasin de la Pacea a primit doar 9 ani de închisoare după ce a ucis-o cu sadism, cu nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit, la 25 aprilie 2018, pe Petronela Mihalachi, tânăra de numai 18 ani, elevă a Colegiului Economic Octav Onicescu din Botoşani.

Ionel Bogdan, care la comiterea faptei avea 17 ani, a fost condamnat definitiv de judecătorii Curții de Apel Suceava pentru omor calificat la 9 ani de închisoare, după ce inițial, judecătorii de la Tribunalul Botoșani, l-au condamnat pe acesta la 14 ani de detenție. O pedeapsă redusă cu cinci ani și care este definitivă.

Ionel Bogdan este autorul uneia dintre cele mai sângeroase crime care au avut loc la Botoșani. Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce a luat cu el un cuţit de bucătărie, Ionel Bogdan a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani.

Pasionat de fotografie, Bogdan Ionel o invitase pe Petronela Mihalachi, originară din Ştefăneşti, la o şedinţă foto, dar enervat de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul a scos cuţitul şi a ucis-o pe fată cu peste 30 de lovituri de cuţit, aplicate în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

Ionel Bogdan se află acum la în Centrul de detenţie pentru minori şi tineri de la Tichileşti – Brăila.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
257

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
422

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
131

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...