Două femei infectate cu COVID au născut la Maternitatea din Botoşani. Alte cinci gravide pozitive au primit tratament

Două femei infectate cu COVID au născut la Maternitatea din Botoşani. Alte cinci gravide pozitive au primit tratament

Două femei infectate cu virusul COVID-19 au născut la Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati" Botoşani, iar alte cinci, în diverse stadii ale sarcinii, au beneficiat de îngrijiri medicale.

Cele două femei pozitive care au devenit mămici au născut natural, iar imediat după naştere au fost transferate pe Secţia de boli infecţioase, în timp ce nou-născuţii au rămas izolaţi pe Secţia de neonatologie.

De asemenea, cinci gravide diagnosticate cu noul coronavirus au fost internate la SJU. Patru dintre acestea se află în trimestrul al treilea de sarcină, iar una în trimestrul doi.

„În momentul de faţă mai sunt internate în spital doar două gravide cu test PCR pozitiv, acestea aflându-se la Secţia de boli infecţioase - adulţi a SJU", a precizat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al spitalului, pentru Agerpres.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
36

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
871

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1185

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...