Femeia accidentată anul trecut la Carrefour a născut și are nevoie de ajutor

Femeia accidentată anul trecut la Carrefour a născut și are nevoie de ajutor

Femeia de 29 ani accidentată grav în luna decembrie, pe strada Sucevei, în apropiere de parcarea laterală a Carrefour Botoșani, a născut zilele acestea o fetiță perfect sănătoasă. 

Femeia  însărcinată și  însoțită  de băiatul ei de 6 ani, au fost victimele unui cumplit accident în care, conducătorul unui Porche Cayenne care se deplasa dinspre Bulevardul Mihai Eminescu înspre centură, depășind linia de tramvai, a intrat în coliziune cu o mașină ce ieșea din parcarea hypermarket-ului. Impactul puternic a redirecționat Porche-ul spre trotuar, unde a acroșat femeia însărcinată și pe băiatul acesteia, cu care se plimba de mână.

Cu câteva zile înainte să nască, mămicile de pe un grup de socializare au făcut un apel pentru ajutorarea acestei femei, pentru că starea sa financiară este precară.

„Bună mămici!! Am o rugăminte la voi! Cele care aveți hăinuțe de bebefetiță și vreți să le donați mergeți la Maternitatea Botoșani și lăsați hăinuțele pentru mămica gravidă are a avut accidentul la Carrefour! Cine vrea să doneze să specifice că sunt pentru mămica Mihai!”, a fost mesajul transmis de către o mămică.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...