Dosare penale pentru doi tineri din județ, după ce au furat 56 de butuci dintr-o pădure

Dosare penale pentru doi tineri din județ, după ce au furat 56 de butuci dintr-o pădure

Luni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Ştefăneşti, au fost sesizaţi de către pădurarul Cantonului Silvic de pe raza localităţii Româneşti, cu privire la faptul că două persoane sustrag material lemnos din pădure.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat următoarea situaţie de fapt:

În ziua sesizării, doi tineri de 17, respectiv 18 ani, din  localitatea Bobuleşti, în timp ce se deplasau cu un atelaj hipo, au observat în pădurea de pe raza localităţii Româneşti, mai mulţi butuci de lemn.

Profitând de faptul că nu era nimeni în zonă, cei doi au sustras 56 dintre butucii de lemn, de diferite specii, pe care i-au încărcat în atelajul hipo cu care se deplasau.

Poliţiştii i-au depistat în momentul în care intenţionau să plece cu materialul lemnos, acesta fiind recuperat şi predat în custodie pădurarului Cantonului Silvic.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie procedurală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a fot prins de poliția ieșeană circulând fără permis

astăzi, 14:58
30

Poliția ieșeană a depistat un botoșănean conducând un autovehicul prin județul Iași, fără a deține  permis de conducere.La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Servici...

Vești bune: numărul îmbolnăvirilor cu Covid-19 din România continuă să scadă. În schimb, la Botoșani au fost confirmate alte opt cazuri noi

astăzi, 14:31
262

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a anunțat bilanțul ultimelor 24 de ore în ceea ce privește situația îmbolnăvirile cu SARS-CoV-2.De la ultima informare transmis...

Astăzi este Ziua Românilor de Pretutindeni. Știm că sunteți cititorii noștri, oriunde vă aflați, așa că Redacția noastră vă urează “La mulți ani!”

astăzi, 13:17
252

Ziua de astăzi, 31 mai, este Ziua Românilor de Pretutindeni, ziua în care îi sărbătorim pe toți conaționalii care trăiesc în afara granițelor României. Ziua rom&ac...