Descoperire macabră în județ: bărbat găsit fără suflare, într-un cămin de ape

Descoperire macabră în județ: bărbat găsit fără suflare, într-un cămin de ape

Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un cămin de apă, după ce ar fi încercat să repare un robinet de colectare a apei.

Descoperirea cumplită a fost făcută chiar de mama acestuia. Bărbatul a decis, duminică, să verifice un robinet din apropierea casei unde locuia mama lui, în satul Câmpeni. La un moment dat, acesta a căzut cu capul în jos, iar din motive încă necunoscute, nu a mai reuşit să iasă din acel loc, rămânând cu jumătate de corp și cu capul sub apă.

La fel a şi fost găsit de către mama lui, alarmată de faptul că bărbatul nu se mai întorcea din locul spre care se pornise. În stare de şoc, femeia a anunţat vecinii, care au sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical de la Ambulanţa „Nicolae Bălcescu”, însă nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea bărbatului.

Trupul său a fost preluat de medicii legişti, iar poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele morţii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
2144

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
451

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
5858

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...