Copil de trei ani, ajuns la spital după ce a fost atacat de câinele bunicilor

Copil de trei ani, ajuns la spital după ce a fost atacat de câinele bunicilor

Un copil de trei ani a ajuns la spital, în weekend, după ce a fost atacat de câinele bunicilor.

Copilul se afla în curtea acestora și se juca cu patrupedul, însă la un moment dat bunicii au fost alertați de țipetele acestuia.

În momentul în care au ieșit în curte, au văzut că micuțul era plin de sânge la nivelul capului, după ce fusese mușcat de câine.

Animalul nu era agresiv după incident, semn că totul este posibil să se fi întâmplat din joacă, sau copilul să fi provocat animalul.

Copilul a fost dus de aceștia cu o mașină personală la spital, unde a fost tratat de personalul de specialitate, după care i s-a făcut un vaccin și a fost externat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Județean trebuie să achite 10 milioane de lei pentru un drum stricat la câteva luni de la asfaltare

astăzi, 11:51
36

Autorităţile judeţene din Botoşani sunt nevoite să plătească peste 1,6 milioane de euro pentru 15 kilometri de drum care s-a stricat la câteva luni de la asfaltare. Consiliul Judeţean a ...

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

astăzi, 11:25
55

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin F...

Aproape 10.000 de pensionari din Botoșani au primit indemnizație socială

astăzi, 11:20
43

Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în iunie 2020, de 956.586 persoane, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). Botoșa...