Contrabandist lăsat fără mașină. A fugit într-un lan de porumb la vederea polițiștilor

Contrabandist lăsat fără mașină. A fugit într-un lan de porumb la vederea polițiștilor

Polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră din Dorohoi au descoperit, vineri, peste 5.000 de pachete de țigări de contrabandă, iar bărbatul care le deținea, este cercetat pentru contrabandă, potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră din Iași.

În cadrul unei acțiuni desfășurate, în jurul orei 16:30, a fost identificat în trafic, pe raza localității Dragalina, un autovehicul marca Mercedes Sprinter care se deplasa dinspre localitatea Darabani către municipiul Dorohoi.

La vederea echipajului poliției de frontieră care urma să intercepteze autovehiculul în cauză, șoferul autovehiculului a virat brusc pe o stradă, a abandonat mașina și a fugit într-o cultură de porumb din apropiere.

„În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii au descoperit, ambalate în mai multe colete, 5.214 pachete de țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză Ucraina și de provenienţă duty-free, se mai precizează în comunicatul ITPF Iași. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii tuturor bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 51.331 lei, precum și indisponibilizarea autovehiculului, în valoare de 12.184 lei, la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră”, a arătat comisarul Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii împrejurărilor în care au fost săvârşite faptele, a mai precizat Răcnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Șoldănescu, pivotul CSM Botoșani, se retrage din handbal. Are o carieră impresionantă în spate

astăzi, 19:29
97

Bogdan Șoldănescu, pivotul care va împlini 36 de ani săptămâna viitoare, și-a anunțat retragerea din handbal. Acesta are o carieră impresionantă în spate.A făcut primii ...

Au început înscrierile în cea mai mare competiție de tehnologie dedicată fetelor - Technovation Girls 2021

astăzi, 14:35
193

Au început înscrierile în cea mai mare competiție de tehnologie și leadership din lume - Technovation Girls.Dedicat elevelor din întreaga lume, programul susține dezvolt...

Anunț Protecția Mediului - Comuna Albești

astăzi, 10:19
334

 COMUNA ALBEȘTI, județul Botoșani, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înființare rețea distribuție g...