Botoșănean reținut pentru agresiune sexuală și dus în Sibiu

Botoșănean reținut pentru agresiune sexuală și dus în Sibiu

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Avrig sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Pe 21 februarie, o femeie din Avrig a depus o plângere la Poliția Orașului Avrig, prin care reclama faptul că a fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, în incinta unui magazin din orașul Avrig.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din loviri sau alte violențe în agresiune sexuală.

„În baza probelor administrate, polițiștii au stabilit că bărbatul, domiciliat în Botoșani și aflat în Avrig în vizită la rudele sale, la data de 21 februarie a.c.,  aflat în stare de ebrietate, ar fi agresat fizic victima atât în magazin, cât și ulterior, în curtea magazinului, unde acesta l-ar fi lovit cu piciorul, reușind astfel, să fugă și să ceară ajutor cetățenilor”, arată Inspectoratul de Poliție din Sibiu.

În cursul zilei de miercuri, în urma activităților desfășurate și a colaborării cu polițiștii Secției de Poliție Rurală din Hlipiceni, bărbatul a fost depistat în localitatea Todireni, fiind emis mandat de aducere pe numele său.

„Împotriva sa a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând ca în data de 06.08.2020 să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, mai transmite IPJ Sibiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
297

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
341

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
469

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...