Bătrân din județ bătut cu cruzime de către fiul său

Bătrân din județ bătut cu cruzime de către fiul său

În cursul acestei dimineți, în jurul orelor 5:00, polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr.3, au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 47 ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că socrul său de 74 ani, din aceeași localitate, ar fi fost agresat fizic în locuința sa, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat în holul locuinței bărbatul de 74 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului.

„Acesta a fost transportat cu ambulanța la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În curtea locuinței a fost depistat fiul bărbatului, în vârstă de 39 ani, care locuia împreună cu acesta și mama sa. Cel în cauză a fost preluat de către polițiști și internat la psihiatrie, în vederea efectuării unei expertize”, relatează Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, urmând ca, în funcție de rezultatul cercetărilor efectuate, să fie dispuse măsuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
5

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
347

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5625

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...