Bărbat „fugărit” de jandarmi, după o răzbunare cu cuțitul

Bărbat „fugărit” de jandarmi, după o răzbunare cu cuțitul

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a înțepat cu un cuțit cauciucul unui microbuz de transport călători, în urma unei discuții în contradictoriu cu conducătorul auto. S-a întâmplat în seara zilei de miercuri, iar la locul conflictului au acționat jandarmii.

„Faptul că șoferul se afla la volan și în microbuzul parcat în apropierea Bazarului erau câțiva călători, nu l-a oprit câtuși de puțin din acțiunea sa, fiind necesare două lovituri cu un cuțit pe care l-a scos din buzunar pentru a străpunge grosimea anvelopei”, a arătat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Potrivit acestuia, un echipaj de jandarmi l-a observat exact în momentul în care a aplicat cele două lovituri cu cuțitul, bărbatul fiind prins în scurt timp, după o urmărire de aproximativ 50 de metri.

„Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, dosarul cu actele procedurale fiind înaintat pentru competentă soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani”, a mai precizat Izotov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
230

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
379

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
209

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...