Bărbat amendat de două ori, în jumătate de oră. Ce gest a a făcut după prima întânire cu Poliția

Bărbat amendat de două ori, în jumătate de oră. Ce gest a a făcut după prima întânire cu Poliția

Un bărbat de 34 de ani a primit două amenzi, în mai puțin de jumătate de oră, pentru tulburarea liniștii publice. Duminică, la ora 4:00, polițiștii locali, aflați în misiune de patrulare, au auzit mai multe zgomote și strigăte din direcția pietonalului Unirii din Botoșani.

Deplasându-se în direcția respectivă, polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică, au identificat în fața unui magazin, pe F.M. de 34 ani din Botoșani aflat în stare de ebrietate, care tulbura ordinea și liniștea publică.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenda, conform prevederilor Legii nr.61/1991(R) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și îndepărtat din zonă.

După mai puțin de 30 minute, același F.M., a fost din nou sancționat cu amendă de polițiștii locali, deoarece a spart sticla de băutură pe catre o terminase, pe trotuarul din fața teatrului Mihai Eminescu.

„În următoarea perioadă, se va intensifica activitatea patrulare pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea faptelor de natura tulburării ordinii și liniștii publice”, anunță Poliția Locală.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
12

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
33

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
26

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...