Bărbat amendat de două ori, în jumătate de oră. Ce gest a a făcut după prima întânire cu Poliția

Bărbat amendat de două ori, în jumătate de oră. Ce gest a a făcut după prima întânire cu Poliția

Un bărbat de 34 de ani a primit două amenzi, în mai puțin de jumătate de oră, pentru tulburarea liniștii publice. Duminică, la ora 4:00, polițiștii locali, aflați în misiune de patrulare, au auzit mai multe zgomote și strigăte din direcția pietonalului Unirii din Botoșani.

Deplasându-se în direcția respectivă, polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică, au identificat în fața unui magazin, pe F.M. de 34 ani din Botoșani aflat în stare de ebrietate, care tulbura ordinea și liniștea publică.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenda, conform prevederilor Legii nr.61/1991(R) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și îndepărtat din zonă.

După mai puțin de 30 minute, același F.M., a fost din nou sancționat cu amendă de polițiștii locali, deoarece a spart sticla de băutură pe catre o terminase, pe trotuarul din fața teatrului Mihai Eminescu.

„În următoarea perioadă, se va intensifica activitatea patrulare pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea faptelor de natura tulburării ordinii și liniștii publice”, anunță Poliția Locală.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat: „Este posibil ca săptămâna viitoare să fie decisă prelungirea cu încă o lună a stării de urgenţă”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
1797

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că este foarte posibil ca starea de urgenţă decretată în contextul pandemiei de COVID-19 ...

Coronavirus: Bilanțul deceselor în România a ajuns la 146

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
640

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat șase noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre trei persoane din Hunedoara, două din Suceava și unul din București, chia...

Al doilea oraș din țară care intră în carantină totală. „Vom permite doar transportul de marfă și aprovizionarea populației”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
626

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anunţat că oraşul Ţăndărei intră în carantină totală, conform Ordonanţei Militare numărul 7. Decizia a fost luată în urma număr...