Atac cu gaz lacrimogen la metroul londonez

Atac cu gaz lacrimogen la metroul londonez

Un presupus atac cu gaz CS (un puternic gaz lacrimogen) a avut loc sâmbătă în metroul londonez, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale, transmite BBC News. Incidentul a avut loc în jurul orei 09:13, pe magistrala Victoria, la Oxford Circus, în centrul Londrei.

Potrivit poliției, mai multe persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, având probleme respiratorii, însă nu există alte motive de îngrijorare privind starea lor de sănătate, explică BBC. Forțele de ordine au făcut apel la eventuali martori și au făcut publice imagini surprinse de camerele de luat vederi, în care apar două persoane pe care poliția ar vrea să le interogheze.

Unul dintre pasagerii trenului, Michael Roberts, care se îndrepta cu prietena sa spre Oxford, a spus că a văzut două persoane care ar fi stârnit ceva agitație când au intrat dintr-un alt vagon.  "Doi indivizi au intrat brusc în vagonul nostru și toată lumea s-a îndepărat de ușă. Acela a fost momentul în care oamenii au realizat că nu mai pot respira bine”, a relatat el.

Tânărul a mai spus că, inițial, a crezut că cei doi sunt beți. El a mai relatat că efectul gazului a durat în jur de o oră, iar pasagerii erau destul de speriați.

Autoritatea de transport a precizat că trenul a fost retras din circulație și se află acum în carantină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Descoperire macabră în centrul orașului

astăzi, 17:00
1289

O femeie de 62 de ani a fost găsită fără suflare pe o bancă în părculeţul de lângă Piaţa Mică. Descoperirea a fost făcută duminică dimineaţă, de oamenii care mergeau la pia...

O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

astăzi, 12:09
687

O familie din Botoșani a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe un botoșănean care lucra în zona Munchenului, și care a dispărut acum câteva zile.Botoșăn...

Comunicat PSD Botoșani: “România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul pentru candidatura la alegerile prezidențiale.

astăzi, 10:35
194

“România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul ...