Aburit de alcool, un tânăr de 18 ani a intrat într-un chioșc, cu o mașină furată, după o plimbare cu polițiștii după el

Aburit de alcool, un tânăr de 18 ani a intrat într-un chioșc, cu o mașină furată, după o plimbare cu polițiștii după el

Joi, în jurul orei 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Bucovina din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa fără a avea în funcţiune luminile de întâlnire.

Conducătorul auto nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului rutier, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic pe o distanţă de aproximativ trei kilometri, până pe strada Nicolae Grigorescu, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe trotuar şi intrat în coliziune cu un chioşc din tablă.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 ani, din localitatea Coţuşca. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani s-a prezentat un bărbat de 25 de ani, care a declarat faptul că persoana sus-menţionată i-a sustras fără drept cheile autoturismului, pe care l-a condus fără permisiunea sa.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț: OCPI publică documentele cadastrului ale peste 130 de imobile dintr-o comună botoșăneană

astăzi, 11:35
13

OCPI Botoșani anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului realizate în sectorul cadastral nr. 30, pentru 132 de imobile din comuna Concești, județul Botoșani. Documentele t...

Bărbat condamnat la închisoare, identificat de polițiștii botoșăneni și dus la închisoare

astăzi, 11:32
24

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, au reușit identificarea unui bărbăt de 38 de ani, din municipiul Botoșani, pe numele căruia era...

Cătălin Silegeanu: Ce veți vota asta veți avea

astăzi, 11:29
18

Comunicat: "Dragi botoșăneni,  eu am ales un drum, separat de partidele politice, separat de ordine de la `Centru`, separat de orice influență…   Am ales un...