Zeci de posturi pot fi ocupate fără concurs, la „Mavromati”

Zeci de posturi pot fi ocupate fără concurs, la „Mavromati”

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani angajează, fără concurs, 37 de persoane, pe perioadă determinată. Contractele acestora se vor încheia în maximum 30 de zile de la încetarea stării de alertă, potrivit unui anunț publicat pe site-ul unității medicale.

Mai exact, pentru suplimentarea personalului medical, se caută: doi biologi/chimiști/biochimiști debutanți, pentru Laboratorul de Analize Medicale, doi medici radiologi, nouă asistenți medicali debutanți cu studii postiliceale, un asistent medical cu studii postliceale având experiență, nouă infirmieri debutanți.

Lista angajărilor este completată și de posturi libere în compartimentele utilitare, fiind nevoie de: un îngrijitor, un muncitor necalificat, doi muncitori calificați, patru fochiști calificați, un instalator termic, trei bucătari și doi electricieni.

Documentele care constituie dosarul de înscriere vor fi trimise pe adresa de e-mail a spitalului: spital @spitalulmavromati.ro.

Data limită până când se pot depune dosarele de înscriere online este de două zile lucrătoare de la data publicării anunţului. Dacă numărul dosarelor de înscriere va fi mai mic sau egal cu numărul posturilor, interviul de selecţie nu va mai avea loc, susțin reprezentanții spitalului.

Detaliile sunt disponibile AICI.

(R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Lucian Trufin: “Domnilor guvernanți, după ce ați închis piețele, prețurile în supermarketuri au crescut din cauza practicilor comerciale neloiale pe care trebuia să le anulați”

astăzi, 12:00
63

Comunicat:Politica agricolă dusă până acum de liberali împarte viziunea privind comercializarea produselor agroalimentare în două imagini distincte:  pe de o parte fermi...

Modern Calor SA închide casieriile de ziua Sfântului Andrei și pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României

astăzi, 11:19
53

Furnizorul de energie termică de la Botoșani, Modern Calor SA, a anunțat astăzi că închide casieriile pentru două zile, respectiv luni, 30 noiembrie, când sărbătorim Sfântul ...

MOL România susține tineri din medii defavorizate printr-o nouă ediție a programului „Permis pentru viitor”

astăzi, 09:48
98

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au anunțat cea de-a șasea ediție a programului „Permis pentru viitor”, prin care acoperă costurile obținerii permisului de conducere ...