Zeci de posturi pot fi ocupate fără concurs, la „Mavromati”

Zeci de posturi pot fi ocupate fără concurs, la „Mavromati”

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani angajează, fără concurs, 37 de persoane, pe perioadă determinată. Contractele acestora se vor încheia în maximum 30 de zile de la încetarea stării de alertă, potrivit unui anunț publicat pe site-ul unității medicale.

Mai exact, pentru suplimentarea personalului medical, se caută: doi biologi/chimiști/biochimiști debutanți, pentru Laboratorul de Analize Medicale, doi medici radiologi, nouă asistenți medicali debutanți cu studii postiliceale, un asistent medical cu studii postliceale având experiență, nouă infirmieri debutanți.

Lista angajărilor este completată și de posturi libere în compartimentele utilitare, fiind nevoie de: un îngrijitor, un muncitor necalificat, doi muncitori calificați, patru fochiști calificați, un instalator termic, trei bucătari și doi electricieni.

Documentele care constituie dosarul de înscriere vor fi trimise pe adresa de e-mail a spitalului: spital @spitalulmavromati.ro.

Data limită până când se pot depune dosarele de înscriere online este de două zile lucrătoare de la data publicării anunţului. Dacă numărul dosarelor de înscriere va fi mai mic sau egal cu numărul posturilor, interviul de selecţie nu va mai avea loc, susțin reprezentanții spitalului.

Detaliile sunt disponibile AICI.

(R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi COVID de peste 50.000 de lei aplicate în Botoșani într-o singură zi

astăzi, 19:30
389

Duminică, 9 august a.c., toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din Botoșani au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte i...

Șeful Urban Serv: „Fiecare cetățean să dea un leu sau doi pentru curățenia pe morminte”

astăzi, 18:45
682

Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a declarat că suplimentarea personalului de muncă, în vedere curățării cimitirelor din Botoșani, este imposibilă pentru că, astfel, societatea ar...

BEJ a stabilit numărul minim de susținători pentru a candida Consiliul Județean

astăzi, 18:33
263

Biroul Electoral de Circumscripţie Județean (BECJ) din Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de președinte al Consili...