Un nou concurs pentru funcția de manager al Spitalului Mavromati!

Un nou concurs pentru funcția de manager al Spitalului Mavromati!

În perioada 24 aprilie-14 iunie, cea mai mare unitate medicală din județul Botoșani organizează concurs pentru funcția de manager, Consiliul de Administrație stabilind în acest sens două etape, una eliminatorie și a doua de susținere a planului de management. Postul a mai fost scos la concurs la sfârșitul anului trecut, însă din cauza faptului că au existat contestații, acesta a fost amânat.

De această dată, prima etapă a concursului este programată pentru data de 31 mai și vizează selecția dosarelor. Etapa a doua va avea loc pe 11 iunie, candidații urmând să susțină planul de management.

Se pot înscrie la concurs candidații care sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, au cel puțin doi ani vechime în posturi cu studii superioare și nu au vârsta de pensionare.

Candidații vor depune dosarele la Spitalul Județean, până la data 30 mai. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără rănită într-un accident rutier la Flămânzi

astăzi, 10:08
307

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs, luni dimineață, în orașul Flămânzi, în apropiere de Liceul „Nicoale Bălcescu”.Potrivit anchetatorilor, î...

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

astăzi, 09:20
113

Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor. Oraşul arată ca după bombardament, tramvaiele deraiază de câţiva ani de zile, iar de la P...

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Liberalii recurg la orice tertipuri pentru a nu dubla alocațiile copiilor din România, așa cum a prevăzut PSD, inclusiv copy-paste!”

astăzi, 08:50
82

Parlamentarul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru a declarat astăzi că este oripilat de faptul că liberalii folosesc tehnici de manipulare pentru a nu dubla alocațiile.  „St...