Suspiciuni de Covid și la secția de TBC din Botoșani, cadre medicale neprotejate: „Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim!”

Suspiciuni de Covid și la secția de TBC din Botoșani, cadre medicale neprotejate: „Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim!”

Unul dintre cadrele medicale ale Spitalului de Pneumoftiziologie/TBC din subordinea Primăriei municipiului Botoșani a relevat că, în cadrul unității, există pacienți cu simptomatologie de infectare cu Covid, iar personalul medical nu este protejat în fața unor astfel de riscuri.

„Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim! Suntem aici să ne facem datoria, însă nu putem salva vieți cu mâinile goale. Avem suspecți internați la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, se consumă destul de multe materiale. Furnizorii onorează comenzile în 14 zile, e tardiv”, spune o asistentă medicală.

Pacienții ar fi tratați în izolare.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...