Suspiciuni de Covid și la secția de TBC din Botoșani, cadre medicale neprotejate: „Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim!”

Suspiciuni de Covid și la secția de TBC din Botoșani, cadre medicale neprotejate: „Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim!”

Unul dintre cadrele medicale ale Spitalului de Pneumoftiziologie/TBC din subordinea Primăriei municipiului Botoșani a relevat că, în cadrul unității, există pacienți cu simptomatologie de infectare cu Covid, iar personalul medical nu este protejat în fața unor astfel de riscuri.

„Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim! Suntem aici să ne facem datoria, însă nu putem salva vieți cu mâinile goale. Avem suspecți internați la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, se consumă destul de multe materiale. Furnizorii onorează comenzile în 14 zile, e tardiv”, spune o asistentă medicală.

Pacienții ar fi tratați în izolare.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Soluții propuse de vicepreședintele botoșănean al PNR. „Redeschiderea afacerilor este o necesitate”

astăzi, 11:03
19

Vicepreședintele botoșănean al Patronatului Național Român, afaceristul Cătălin Silegeanu, a alcătuit o listă de posibile soluții pentru relansarea economiei în perioada următoar...

Bărbat din județ, depistat de polițiști și dus direct la închisoare. A fost condamnat pentru furt calificat

astăzi, 10:53
44

Miercuri, polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentului Urmăriri, au reușit identificarea unui bărbat de 44 de ani, din comuna Răchiți, pe numele căruia e...

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi a culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

astăzi, 10:48
28

Comunicat:Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultura...