Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Tânărul de 22 de ani a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată.

Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Transportat în stare gravă la Iași, un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, se află internat în secția de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din centrul universitar. Medicii se luptă să îl stabilizeze, păstrând un prognostic rezervat, din cauza traumatismelor suferite.

Tânărul a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată. Cei doi tineri erau în stare de ebrietate, agresorul lovind victima cu un obiect dur, în zona capului. De la Botoșani, pacientul a fost trimis la Iași.

Medicii botoșăneni spun că, atunci când a ajuns la UPU, victima prezenta multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II. Medicii de la Iași sunt în continuare rezervați, din cauza traumatismelor suferite de tânăr, starea acestuia fiind în continuare gravă. 

Agresorul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, în funcție de concluziile medico-legale urmând să se stabilească dacă se va schimba încadrarea juridică a faptei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Splendoarea Naturii

Marţi, 2 Iunie 2020
251

La orele serii publicăm astăzi o nouă poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. SPLENDOAREA NATURIIde Bulgariu FănicăAcum, c&aci...

Acțiuni ale polițiștilor. Peste 150 de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore, zeci de sancțiuni aplicate

Marţi, 2 Iunie 2020
490

În ultimele 24 de ore, polițiștii au organizat trei acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării ...

Botoșăneni amendați și băgați în carantină

Marţi, 2 Iunie 2020
382

Două persoane din Botoșani au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din orașul Bucecea și unul de 20 de ani di...