Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Tânărul de 22 de ani a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată.

Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Transportat în stare gravă la Iași, un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, se află internat în secția de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din centrul universitar. Medicii se luptă să îl stabilizeze, păstrând un prognostic rezervat, din cauza traumatismelor suferite.

Tânărul a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată. Cei doi tineri erau în stare de ebrietate, agresorul lovind victima cu un obiect dur, în zona capului. De la Botoșani, pacientul a fost trimis la Iași.

Medicii botoșăneni spun că, atunci când a ajuns la UPU, victima prezenta multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II. Medicii de la Iași sunt în continuare rezervați, din cauza traumatismelor suferite de tânăr, starea acestuia fiind în continuare gravă. 

Agresorul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, în funcție de concluziile medico-legale urmând să se stabilească dacă se va schimba încadrarea juridică a faptei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier mortal în Suceava, un botoșănean a fost rănit (video)

astăzi, 14:48
403

Cascadorii cu mașina la Grupul Școlar din Municipiul Suceava. Un tânăr a rănit un pieton după care a luat la rând copacii de pe marginea drumului. După impactul în lanț mașin...

Unitatea mobilă de terapie intensivă din Botoşani rămâne închisă pentru alte două săptămâni (video)

astăzi, 10:59
234

După ce în urmă cu zece zile a fost închisă complet din cauza unor infiltraţii în plafon, acum, echipa din Turcia care trebuia să facă verificările, a intrat în izolare,...

Ajuns la spital din cauza masturbării

astăzi, 10:09
6495

Un bărbat de 25 de ani a ajuns la spital după ce a dorit să experimenteze un moment de plăcere personală. El a apelat la ajutorul cadrelor medicale, spunând că are dureri mari la unul dint...