Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Tânărul de 22 de ani a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată.

Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Transportat în stare gravă la Iași, un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, se află internat în secția de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din centrul universitar. Medicii se luptă să îl stabilizeze, păstrând un prognostic rezervat, din cauza traumatismelor suferite.

Tânărul a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată. Cei doi tineri erau în stare de ebrietate, agresorul lovind victima cu un obiect dur, în zona capului. De la Botoșani, pacientul a fost trimis la Iași.

Medicii botoșăneni spun că, atunci când a ajuns la UPU, victima prezenta multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II. Medicii de la Iași sunt în continuare rezervați, din cauza traumatismelor suferite de tânăr, starea acestuia fiind în continuare gravă. 

Agresorul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, în funcție de concluziile medico-legale urmând să se stabilească dacă se va schimba încadrarea juridică a faptei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
187

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
130

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
199

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...