Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Tânărul de 22 de ani a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată.

Se zbate între viață și moarte, după o bătaie în Centrul Vechi!

Transportat în stare gravă la Iași, un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, se află internat în secția de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din centrul universitar. Medicii se luptă să îl stabilizeze, păstrând un prognostic rezervat, din cauza traumatismelor suferite.

Tânărul a ajuns la Urgențe duminică noaptea, după o altercație în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. La mijlocul conflictului dintre el și un alt tânăr, de 20 de ani, s-ar fi aflat o fată. Cei doi tineri erau în stare de ebrietate, agresorul lovind victima cu un obiect dur, în zona capului. De la Botoșani, pacientul a fost trimis la Iași.

Medicii botoșăneni spun că, atunci când a ajuns la UPU, victima prezenta multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II. Medicii de la Iași sunt în continuare rezervați, din cauza traumatismelor suferite de tânăr, starea acestuia fiind în continuare gravă. 

Agresorul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, în funcție de concluziile medico-legale urmând să se stabilească dacă se va schimba încadrarea juridică a faptei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Considerat incapabil la Botoșani, fostul manager al Mavromati conduce un spital regional din Iași

astăzi, 21:22
17

Începând de miercuri, una dintre cele mai mari unități medicale din Iaşi şi din Moldova are o nouă conducere. Astfel, la conducerea Spitalului Clinic de Copii ”Sf. Maria”,...

Un magazin Profi din Botoșani, reclamat pentru zgomotele care s-ar auzi din interiorul său

astăzi, 19:55
943

Un botoșănean a reclamat un magazin Profi, miercuri, pe motiv că nu mai poate suporta zgomotele care s-ar auzi din interiorul spațiului comercial.  Bogdan Zaharia, din Boto...

Botoșani: Amenzi de aproape jumătate de milion de lei, împărțite în domeniul muncii, în ultimele trei luni

astăzi, 19:04
104

Conform situţiei centralizatoare privind activitatea compartimentelor Control Relaţii de Muncă şi Control Muncă Nedeclarată, în perioada1 aprilie-30 iunie a.c., în cadrul acţiunilor...