Prognostic rezervat al medicilor ieșeni în cazul tânărului din Vorona care și-a dat foc!

Prognostic rezervat al medicilor ieșeni în cazul tânărului din Vorona care și-a dat foc!

Tânărul din Vorona care și-a dat foc este în continuare în stare gravă, medicii de la Iași luptând să îl țină în viață. După ce a fost operat, pacientul a fost dus în secția de reanimare, unde este ventilat și intubat. 

 

Tânărul din satul Poiana, comuina Vorona, se zbate între viață și moarte după ce, duminică seara, s-a autoincendiat chiar în curtea casei. Martorii spun că tânărul se afla în curtea propriei gospodării. Cu el se afla și un frate. La un moment dat, tânărul de 23 de ani și-a turnat pe haine aproximativ doi litri de benzină, apoi și-a dat foc. Rudele au sărit înspăimântate să stingă focul, sunând totodată la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic, pacientul primind îngrijirile de specialitate, fiind apoi învelit într-o folie specială, sedat și intubat. În Unitatea de Primire Urgențe medicii au toaletat rănile, luându-se apoi decizia transferului la Iași.

În prezent, pacientul este internat la Iaşi în stare gravă, dar stabilă. A fost deja supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, este intubat şi ventilat. Din păcate, din cauza suprafeţei mari afectate de flacără, prognosticul este în continuare rezervat, spune medicii ieșeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1121

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
222

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
349

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...