Posibile disponibilizări la Spitalul Judeţean! Vezi pe ce zone!

Posibile disponibilizări la Spitalul Judeţean! Vezi pe ce zone!

Activitatea a două compartimente din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati va fi analizată în cadrul acestei luni de către cei din conducere,  fiind luate în calcul şi disponibilizări de personal, în vederea reducerii cheltuielilor, după cum susţine managerul spitalului, Corneliu Mihai.

Este vorba despre Birourile tehnic şi administrativ, unde personalul este prea numeros, potrivit şefilor de la Mavromati, fiind constatate şi unele deficienţe în funcţionarea celor două birouri.

“Am constatat în ultima perioadă că nu funcţiona corect Biroul tehnic şi Biroul administrativ. De exemplu, unii de la Biroul tehnic constatau o deficienţă şi ceilalţi de la Biroul administrativ trebuiau să meargă să rezolve problema.  Pentru o mai bună funcţionare şi coordonare am decis că este mai bine ca cele două compartimente să le unesc, să aibă un singur şef şi mai multă eficienţă. Voi analiza activitatea acestor compartimente, în luna ianuarie, şi voi ajunge la o concluzie. Este posibil să fie şi reduceri de personal. În momentul în care veniturile nu cresc, eu, ca să rezist, trebuie să merg pe varianta reducerilor de cheltuieli, unde pot", a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta