Ministerul Sănătății anunță că a descoperit încă un medic fals în Romania

Ministerul Sănătății anunță că a descoperit încă un medic fals în Romania

Ministerul Sanatatii anunta ca in urma controalelor a descoperit inca un medic fals in Romania.

"In urma verificarilor demarate la DSPMB (Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti) dupa ce s-a constatat ca a fost eliberat un cod de parafa in mod ilegal, a fost indentificat un al doilea caz asemanator", a transmis Ministerul Sanatatii.

Reprezentantii ministerului spun ca exista o ancheta in desfasurare demarata de Politie si Parchet si ca nu pot face publice alte date legate de acest caz.

Ministerul Sanatatii precizeaza ca nici cea de-a doua persoana care a obtinut cod de parafa in mod ilegal nu mai presteaza servicii medicale.

Amintim ca falsul chirurg Matteo Politi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Miercuri seara, el a fost retinut pentru 24 de ore. El fusese prins la granita, cand incerca sa iasa din tara la bordul unui tren. (ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
483

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
82

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...