Medicul Iulian Preda preia coordonarea spitalelor implicate în lupta împotriva Covid de la Botoșani

Medicul Iulian Preda preia coordonarea spitalelor implicate în lupta împotriva Covid de la Botoșani

Toate unităţile sanitare implicate în lupta împotriva Covid19 de la Botoșani vor fi coordonate începând de astăzi de către medicul primar în chirurgie Iulian Preda.

Anunțul a fost făcut în această seară de Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU)  de la Botoșani, care a luat o decizie în acest sens.

“Se desemnează, sub autoritatea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență , medicul primar chirurg Iulian Preda, să asigure coordonarea integrată cu privire la măsurile dispuse la nivelul unităților medicale din sistemul public al județului Botoșani, în vederea aplicării unitare a dispozițiilor autorităților publice centrale cu rol principal și de coordonare în prevenirea și combaterea infecțiilor cu coronavirus”, se precizează în hotărârea adoptată de CJSU.

Conform sursei citate, acesta va asigura “coordonarea integrată cu privire la măsurile care trebuie dispuse la nivelul unităţilor medicale din sistemul public al judeţului Botoşani, în vederea aplicării unitare a dispoziţiilor autorităţilor publice centrale cu rol principal şi de coordonare în prevenirea şi combaterea infecţiilor cu coronavirus”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
508

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...