Lângă noi: O asistentă din Suceava este cercetată pentru că a furat medicamente împotriva COVID-19 din spital

Lângă noi: O asistentă din Suceava este cercetată pentru că a furat medicamente împotriva COVID-19 din spital

O asistentă din Suceava este anchetată după ce a fost “turnată” chiar de fostul concubin că are acasă medicamente pentru tratarea noului coronavirus, pe care le-a furat din Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

În baza reclamației, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au descoperit 28 de pastile de Kaletra, folosite în tratamentul împotriva COVID-19, dar și 24 de fiole cu lichid incolor în care se presupune că ar fi morfină.

Toate medicamentele vor fi trimise pentru expertizare și în funcție de rezultate vor fi luate măsurile care se impun, a anunțat Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Suceava.

În acest moment, s-a deschis un dosar de cercetare ”in rem”, pentru deținere fără autorizație de substanțe de risc, faptă agravantă în cazul unui cadru medical.

Ministrul Sănătății a anunțat că va trimite de urgență corpul de control la spitalul din Suceava, în timp ce managerul unității susține că nu a primit nicio sesizare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orban lasă terasele deschide până la 00:00

astăzi, 09:06
33

Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri că programul teraselor va fi prelungit până la ora 00:00, odată cu intrarea în vigoare a noii perioade de 30 de zile de stare de alertă.&b...

Poza zilei: De la Ministerul Afacerilor Interne pentru toți invidioșii, se știe

astăzi, 08:55
75

„Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea.De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții...

Tradițiile românilor: Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria „Mare”. Superstițiile sărbătorii

astăzi, 08:47
161

Adormirea Maicii Domnului are loc în fiecare an pe data de 15 august. Românii sunt obligați să nu facă acest lucru în această zi sfântă. Adormirea Maicii Domnului are loc ...