Investigații CT gratuite sau la preţuri reduse, oferite de Institutul de Psihiatrie „Socola”

Investigații CT gratuite sau la preţuri reduse, oferite de Institutul de Psihiatrie „Socola”

Prin compartimentul de Radiologie și Imagistică Medicală, Institutul de Psihiatrie „Socola” oferă posibilitatea efectuării de investigații CT gratuite (cu timp redus de aşteptare pentru programări), dar şi cu plată, la cele mai mici prețuri din Iași.

„Investigaţiile sunt realizate cu echipament de înaltă performanţă, ce oferă imagini de calitate superioară, cu doză redusă de expunere la radiaţii”, a declarat dr. Oana Drujescu, medic radiolog cu competenţă pentru computer tomograf în cadrul Institutului de Psihaitrie „Socola” Iaşi.

Cu ajutorului echipamentului Siemens Somatom Scope se pot efectua examinări native şi cu substanţă de contrast pentru următoarele segmente: cranio-cerebral, torace, abdomen, pelvis. 

„Folosim substanţă de contrast hipoosmolară, cu risc scăzut de reacţii adverse. De asemenea, pentru CT cu substanţă de contrast se asigură asistenţă medicală de urgenţă, pentru siguranţa şi confortul pacienţilor noştri”, a mai spus dr. Drujescu.

Pentru persoanele care doresc să efectueze o investigaţie CT, dar nu beneficiază de îndrumarea unui medic, specialiştii Institutului oferă consiliere de specialitate. 

De asemenea, oferim pacienţilor posibilitatea unor rezultate comparative cu examinările anterioare, pentru aprecierea evoluţiei patologiei cronice”, a adăugat dr. Oana Drujescu.

Programări se pot face de luni până vineri, inclusiv, între orele 7:30 și 13:30.

Telefon: 0374.77.04.77 (interior 978) sau 0740.290.820.

Persoanele asigurate vor putea face investigaţii CT gratuite, iar pentru a beneficia de acest lucru este necesar un bilet de trimitere de la medicul specialist. Acelaşi tip de investigaţii poate fi făcut şi de persoanele neasigurate, însă în acest caz va fi achitată contravaloarea acestora.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care și-a ucis concubina cu toporul, arestat preventiv

astăzi, 20:48
111

Bărbatul de 56 de ani care și-a ucis concubina, în vârstă de 62 de ani, din comuna Corlăteni, prin lovituri cu toporul, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, adică până ...

Femeie încarcerată la Botoșani, pentru că a vândut un telefon găsit pe stradă

astăzi, 18:27
1139

Păţanie de pomină pentru o femeie de 49 de ani care a găsit pe stradă un telefon mobil pe care s-a gândit să şi-l însuşească. Descoperită de oamenii legii, femeia a fost cercetat...

Undă verde în CL pentru reducerea la jumătate a impozitului pe clădiri datorat de agenții economici pe perioada stării de urgență

astăzi, 18:09
230

În cursul zilei marți, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Botoșani, în care s-a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea facilităț...