Direcţia de Sănătate Publică are un nou director adjunct, după demiterea Laurei Acatrinei

La două zile de la demiterea directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică şi în plină campanie de promovare a vaccinului ROR, Ministerul Sănătăţii numeşte un alt director adjunct interimar.

Direcţia de Sănătate Publică are un nou director adjunct, după demiterea Laurei Acatrinei

Ministerul Sănătăţii a dispus numirea medicului Alina Elena Drăguşin- Lazăr în funcţia de director adjunct executiv al Direcţiei de Sănătate Publică, la două zile de la demiterea medicului Laura Acatrinei. Ordinul de ministru a fost transmis joi şi a fost aplicat de îndată.

Alina Elena Drăguşin-Lazăr a activat până acum în cadrul Serviciului de control al calităţii actului medical, în timp Laura Acatrinei a revenit pe postul deţinut anterior, în cadrul Inspecţiei Sanitare.

Medicul epidemiolog a fost demis de ministrul Florian Bodog pe motiv că pe contul de facebook al acestuia au apărut postări aferente programului de lucru. Laura Acatrinei a justificat postările prin aceea că era logată de pe computerul de acasă, la care avea acces întreaga familie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
384

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
71

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...