Concursul pentru șefia Unității de Primiri Urgențe a fost anulat. O apropiată a PSD urma să candideze singură

Concursul pentru șefia Unității de Primiri Urgențe a fost anulat. O apropiată a PSD urma să candideze singură

Concursul pentru ocuparea postului de medic șef în cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Botoșani a fost anulat. Anunțul a fost făcut pe site-ul unității „Mavromati”, joi, de către șefa spitalului, Livia Mihalache.

„Concursul/ examenul pentru ocuparea funcției de șef Unitatea de Primiri Urgențe – SMURD din cadrul Spitalului Județean Mavromati Botoșani se anulează”, s-a scris pe site-ul instituției.

În cursa pentru obținerea postului se înscriseseră medicii Daniela Babii și Ramona Guraliuc, cea din urmă fiind unica declarată admisă, în urma etapei de selecție a dosarelor.

Concursurile pentru ocuparea funcțiilor de conducere au fost anulate odată cu schimbarea guvernului, fiind semnalate numeroase cazuri de fraudare a acestora, context în care, se pare, a fost contramandat și concursul pentru conducerea UPU-SMURD.

Coincidență sau nu, singura selectată pentru concurs, Ramona Guraliuc, este o apropiată a PSD.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
380

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
676

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...