Bătaie pe două posturi de șofer pe ambulanță, în Botoșani. 26 de candidați au fost eliminați din prima

Bătaie pe două posturi de șofer pe ambulanță, în Botoșani. 26 de candidați au fost eliminați din prima

Nu mai puțin de 40 de șoferi botoșăneni și-au încercat norocul pentru unul dintre posturile de conducător auto pe autosanitară, scoase la concurs în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani. Dintre aceștia, 26 au fost eliminați din concurs odată cu proba scrisă.

Pentru postul de șofer repartizat la substația din Botoșani, s-au înscris în cursă 16 candidați, în vreme ce, pentru cel din substația din Săveni, s-au întrecut 24 de concurenți.

Concursul a constat în două probe: scrisă și interviu. În final, au fost declarați admiși Rusuciuc Florentin, cu nota 8,44 și Beiu Daniel, cu nota 8,35.

Concursurile pentru posturi de șofer pe autosanitară par a atrage, în ultima vreme, tot mai mulți candidați, prin prisma salariilor pe care le includ.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

astăzi, 20:46
76

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

astăzi, 20:11
76

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

astăzi, 19:49
484

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...