VIDEO: Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la ședința de partid de la Fălticeni

VIDEO: Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la ședința de partid de la Fălticeni

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, premierul României, a fost miercuri după-amiază la Fălticeni, acolo unde a participat la ședința Comitetului Executiv al PSD Suceava. Ședința a avut loc într-o sală de evenimente situată într-o zonă izolată, între livezile de lângă municipiul Fălticeni.

Viorica Dăncilă a ajuns la eveniment însoțită de miniștrii Eugen Teodorovici de la Finanțe și Mihai Fifor de la Apărare, dar și de președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

Când a intrat în sala de evenimente, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de un bărbat care, pe un ștergar, avea un colac și în mijloc un bol cu sare.

Viorica Dăncilă a salutat persoanele aflate în primul rând, în majoritate primari PSD. Unii dintre primari, printre care Nistor Tătar de la Rădăuți și Ioan Pavăl de la Dumbrăveni, au făcut eforturi vizibile aplecându-se pentru a-i săruta mâna președintelului PSD.

În luna mai, la precedenta vizită a Vioricăi Dăncilă în județul Suceava, la Frasin, ea a spus că s-ar afla în județul Hunedoara, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute gafe pe care le-a făcut de când a fost numită de Liviu Dragnea în funcția de premier.

(sursa: stirisuceava.net)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

95% din alimentele pentru bebeluși testate în laborator conțin metale grele: arsenic, plumb, cadmiu și mercur! Johnson & Johnson retrage de pe piață pudra de talc!

astăzi, 12:02
18

Johnson & Johnson retrage de pe piață peste 30.000 de flacoane de pudra de tâlc din cauza unei posibile contaminări cu arsenic, scrie Ziare.com.Dar, potrivit unui nou raport, acesta n...

Poza zilei: mai copiază dacă poți!

astăzi, 11:45
63

Poza zilei ne-a fost trimisă de un botoșănean pe contul de Twiter.Cică e un scandal foarte mare prin India după ce în mediul online au apărut imagini cu elevii unei școli purtân...

Șapte sfaturi de care trebuie să ții cont în sezonul rece pentru economii la încălzire

astăzi, 11:26
116

Costurile pentru încălzire se pot menține la un nivel puțin mai scăzut dacă ținem cont de câteva sfaturi pe care le dau specialiștii din domeniu. Cum iarna bate la ușă, am căutat...