VIDEO. Mircea Diaconu, în vizită la Botoșani: Nu intenționez să mă înscriu într-un partid, ci vreau să rămân independent!

VIDEO. Mircea Diaconu, în vizită la Botoșani: Nu intenționez să mă înscriu într-un partid, ci vreau să rămân independent!

Mircea Diaconu, candidatul independent, susținut de ALDE și Pro România, a ajuns astăzi la Botoșani. El a mers pe Pietonalul Unirii, în zona muzeului, unde s-a întâlnit cu membrii celor două partide și a stat de vorbă cu trecătorii.

Deși beneficiază de susținerea a două partide, Diaconu nu a venit însoțit de liderii ALDE și Pro Romania și susține nici nu își dorește. El a menționat că nu intenționează să se înscrie într-un partid ci vrea să rămână independent.

”Am intrat în cursă pentru că speram ca de multă vreme niște lucruri să le spună și să le facă alții. Dar toată lumea joacă greșit, candidează pe logica ”eu, partidul meu”, ”eu, guvernul meu”. Rolul real al președintelui rămâne neîngrijit de 30 de ani, și el trebuie să fie  nepartizan, el trebuie să facă punte între părți, cineva trebuie să reprezinte cetățeanul în raport cu statul. Aceste vorbe nu se spun, am ieșit eu să le spun, să le explic, să le semnalez, rezultanta poate să fie alegerea în funcția respectivă, dar nu asta este ținta mea, pentru că ținta mea este să mă fac înțeles, alegerea în funcție ar fi o consecință”, a declarat Mircea Diaconu.

Iată și câteva imagini surprinse cu candidatul la președinția României.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
175

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
259

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...