VIDEO. Mircea Diaconu, în vizită la Botoșani: Nu intenționez să mă înscriu într-un partid, ci vreau să rămân independent!

VIDEO. Mircea Diaconu, în vizită la Botoșani: Nu intenționez să mă înscriu într-un partid, ci vreau să rămân independent!

Mircea Diaconu, candidatul independent, susținut de ALDE și Pro România, a ajuns astăzi la Botoșani. El a mers pe Pietonalul Unirii, în zona muzeului, unde s-a întâlnit cu membrii celor două partide și a stat de vorbă cu trecătorii.

Deși beneficiază de susținerea a două partide, Diaconu nu a venit însoțit de liderii ALDE și Pro Romania și susține nici nu își dorește. El a menționat că nu intenționează să se înscrie într-un partid ci vrea să rămână independent.

”Am intrat în cursă pentru că speram ca de multă vreme niște lucruri să le spună și să le facă alții. Dar toată lumea joacă greșit, candidează pe logica ”eu, partidul meu”, ”eu, guvernul meu”. Rolul real al președintelui rămâne neîngrijit de 30 de ani, și el trebuie să fie  nepartizan, el trebuie să facă punte între părți, cineva trebuie să reprezinte cetățeanul în raport cu statul. Aceste vorbe nu se spun, am ieșit eu să le spun, să le explic, să le semnalez, rezultanta poate să fie alegerea în funcția respectivă, dar nu asta este ținta mea, pentru că ținta mea este să mă fac înțeles, alegerea în funcție ar fi o consecință”, a declarat Mircea Diaconu.

Iată și câteva imagini surprinse cu candidatul la președinția României.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

astăzi, 19:34
759

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

astăzi, 19:15
226

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

astăzi, 18:19
264

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...