VIDEO LIVE - Ziua motiunii: PSD contra guvernului pus de PSD!

VIDEO LIVE - Ziua motiunii: PSD contra guvernului pus de PSD!

Motiunea de cenzura la adresa guvernului Sorin Grindeanu, depusa de PSD si ALDE si semnata de 222 de parlamentari, este dezbatuta si votata in acest moment.

Ca sa treaca motiunea si sa cada guvernul e nevoie de 233 de voturi din numarul total de 464 parlamentari.

PSD a anuntat ca se bazeaza pe votul a 250 de parlamentari. PSD si aliatul sau ALDE au un total de 244 de senatori si deputati. Numarul sustinatorilor lui Grindeanu din randul parlamentarilor PSD este greu de evaluat.

Cativa oameni cu steaguri tricolore si afise cu mesaje precum "Rezist", "Demisia", "Anticipate" se afla la intrarea in Parlament si spun ca nu sunt lasati sa intre pentru a asista la plenul reunit, desi au facut solicitari oficiale in acest sens, informeaza News.ro.

Ministrul demisionar de Externe Theodor Melescanu a anuntat ca va vota motiunea de cenzura, insa a explicat ca e un vot impotriva lui Sorin Grindeanu, nu impotriva activitatii sale ca ministru. Deputatul PNL Corneliu Olar a venit in fata plenului imbracat in costum popular. El e aplaudat din sala, Tariceanu cere de la tribuna sa fie indepartat. "Nu stiu cum a intrat", spune Tariceanu, desi Olar este parlamentar, arata Ziare.com.

385 de parlamentari sunt prezenti in sala. UDMR anunta ca nu va vota la motiunea de cenzura.

Mihai Fifor citeste din nou motiunea de cenzura.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
65

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
83

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
142

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...